Search

Завершено тиждень соціально-гуманітарних дисциплін

Завершено тиждень соціально-гуманітарних дисциплін

З 5 по 9 червня в Заліщицькому фаховому коледжі ім..Є.Храпливого проведено Тиждень соціально-гуманітарних дисциплін,  приурочений 125-ї річниці заснування ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого» та 125-річчя від Дня народження Євгена Храпливого.

Понеділок розпочався демонстрацією віртуальної виставки артефактів з історії м.Заліщики, автором якої є дослідник історії міста над Дністром, викладач соціально-економічних дисциплін коледжу Михайло Сопилюк.

 В цей же день розпочались екскурсіЇ в музей коледжу, де студенти-першокурсники мали змогу оглянути оновлену експозицію та відеофільм про історію розвитку закладу освіти з 125-літньою історією.

У вівторок було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Актуальні питання розвитку освіти, науки, виробництва в сучасному соціокультурному просторі», приурочену до 125-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України, 125-ї річниці заснування ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого» та 125-річчя від Дня народження Євгена Храпливого. В другій половині дня були проведені секційні засідання, де студенти презентували результати власних наукових досліджень. Також відбулося нагородження переможців та призерів предметних олімпіад.

Середа, 7 червня було організовано перегляд документального фільму, приуроченого історії навчального закладу.

В четвер цікавою та пізнавальною була зустріч студентів з випускницею коледжу, волонтером – Мариною Іванською та лейтенантом поліції Олексієм Перепелицею у Візит-центрі «Вулик». Також відвідувачі центру фінансово долучились до допомоги ЗСУ.

В рамках проведення Тижня соціально-гуманітарних дисциплін 5 червня 2023 року на сайті нашого коледжу стартувала онлайн-вікторина «Чи знаєш ти історію свого коледжу?».

В цьому своєрідному інтелектуальному випробуванні було запропоновано взяти участь, як студентам коледжу так і всім бажаючим. Метою вікторини стало сприяння поглибленню історичних знань та розвиток студентської ініціативи в пошуково-дослідницькій роботі. Були підведені підсумки цієї вікторини організатором якої був Михайло Сопилюк.

Всього на адресу організаторів вікторини надійшло 57 анкет від студентів коледжу. Серед студентів найкращі знання історії коледжу виявили студенти:

Димушко Христина, 15 ФП група

Завада Вікторія, 11-КЕ група

Завада Віталія, 15ФП група

Медведчук Софія, 14 група

Яцків Ярослав, 14-ОЕ нрупа

Коржевська Анна, 15 ФП група

Залуцька Сніжана, 15 група

Копичинська Оксана, 11-КЕ група

Фрунзи Андрій, 12 група

Щиро вітаємо переможців вікторини, всіх учасників Тижня соціально-гуманітарних дисциплін! Бажаємо нових творчих успіхів та звершень. Бажаємо Перемоги нашій Україні над російськими загарбниками!

Викладачі соціально-гуманітарних дисциплін

: