Search

Засідання атестаційної комісії

Засідання атестаційної комісії

Відбулось перше в новому навчальному році засідання атестаційної комісії коледжу з наступним порядком денним:

  1. Про організацію роботи атестаційної комісії у 2023-2024 навчальному році.
  2. Затвердження Плану спільних заходів керівника навчального закладу та членів атестаційної комісії з проведення атестації педагогічних працівників у 2023-2024 н.р.
  3. Затвердження графіка проведення атестації педагогічних працівників у 2024 році.

Михайло Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, ознайомив учасників засідання атестаційної комісії з особливостями проведення атестації педагогічних працівників в 2023-2024 н.р., , порядком і графіком проведення необхідних заходів. Михайло Васильович інформував про атестаційні комісії І і ІІ рівня, порядком створення атестаційної комісії та організації її роботи. Детально ознайомив з графіком організації атестації.

Ольга Слободян, методист коледжу, доповнила виступ повідомленням про створення графіка засідань атестаційної комісії, уточнила перелік педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації.

Борис Павлюк, директор коледжу, взявши участь в обговоренні цього питання, висловив свої міркування з приводу деяких дискусійних питань Положення про атестацію педагогічних працівників.

Другим питанням порядку денного було затверджено План спільних заходів керівника навчального закладу та членів атестаційної комісії з проведення атестації педагогічних працівників у 2023-2024 н.р.

Ольга Слободян повідомила про те, що педагогічні працівники, які атестуються в 2023-2024 н.р. і претендують на підтвердження відповідних категорій, пройшли необхідні курси підвищення кваліфікації, підготували всю необхідну документацію.

Третім питанням порядку денного засідання атестаційної комісії затверджено дату проведення підсумкового засідання атестаційної комісії І рівня 27 березня 2024 року.

З обговорюваних питань прийняті відповідні рішення.

Юрій ВІЙТИК

 

: