Search

Чергова зустріч з стейкхолдерами

Чергова зустріч з стейкхолдерами

Одним із важливих чинників забезпечення якості підготовки сучасних фахівців є тісна співпраця зі стейкхолдерами – колом осіб, які є зацікавленими у майбутніх випускниках. До цієї групи перш за все відносяться численні роботодавці, фахівці-професіонали, які добре знають, якими компетентностями має володіти випускник закладу фахової передвищої освіти за певною спеціальністю, викладачі закладу фахової передвищої освіти за цією спеціальністю, а також самі здобувачі та їхні батьки.

На технологічному відділенні коледжу відбулася чергова зустріч членів робочої групи зі спеціальності 201 Агрономія у складі Ірини Башти, Василя Гагалюка, Петра Коропецького, а також студентів спеціальності 201 Агрономія зі стейкхолдером – директором товариства «Благовіст» с. Велика Березовиця Тернопільського району Володимиром Козяром. Це господарство спеціалізується по вирощуванні квітів і декоративних рослин.

Учасники зібрання обмінялися думками, вислухали рекомендації та побажання стейкхолдера та студентів до діючої освітньо-професійної програми «Агрономія».

У обговоренні також взяли участь завідувач технологічного відділення Роман Андрусик, викладачі та студенти відповідної спеціальності.

Згодом розмова продовжилась в кабінеті директора коледжу Бориса Павлюка. В ній також взяли участь Роман Андрусик та Ігор Дудяк, завідувач навчально-виробничої практики. Зустріч була досить продуктивною та пройшла в діловій, теплій атмосфері.

Роман АНДРУСИК, завідувач технологічним відділенням

: