Search

Тиждень предмету «Захист України» завершено

Тиждень предмету «Захист України» завершено

Україна – це вічність, сьогоднішня,

майбутня й минула…

Я. Стецько

З метою виховання студентів на кращих традиціях військової слави України, духу патріотизму, здорового способу життя, підготовки до служби у лавах Збройних Сил України, у ВСП Заліщицький фаховому коледжі імені Є. Храпливого НУБіП України з 02 .10. 23 по 06 . 10. 23 року проходив Тиждень предмету «Захист України». У рамках Тижня було проведено заходи згідно з планом:

Відкриття тижня. Ознайомлення студентів із планом проведення Тижня з предмета «Захист України».

 

Вишкіл студентів коледжу за участю воїнів ЗСУ.

Виставка літератури «За Україну, за державність, за народ»

Підготовка та проведення спортивно-патріотичного заходу «Ми-нащадки козацької слави» за участю шкіл міста Заліщики та студентів коледжу.

Змагання сприяли розвитку фізичних здібностей та навиків. Серед заявлених команд переможцями стали учасники команди нашого коледжу.

 

Першість коледжу з кульової стрільби,серед студентів та викладачів коледжу.

 

 

Змагання серед студентів коледжу з подоланням перешкод, які мали на меті сформувати у студентів переконання, що спорт – це здоров`я, що він допомагає їм повірити в себе, загартовує особистість, якій прийдеться долати всі підводні рифи майбутнього життя.

Тільки фізично сильні, морально стійкі юнаки та дівчата можуть стати справжніми захисниками та захисницями України.

Щороку більше свідомої молоді обирає здоровий спосіб життя, спрямовує свої зусилля на збереження і зміцнення здоров'я. Адже здоров'я є тим ключем, який відчиняє двері до можливостей : прагнути і досягати, омріювати і здійснювати, розвивати себе , встановлювати орієнтири майбутнього, тому вивчення предмету Захисту України є невід'ємною складовою частиною освітнього процесу у коледжі, адже відомо, що добрі успіхи в навчанні забезпечуються лише у спільній взаємодії педагогів, вихователів , батьків та студентів.

Віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності і безпеки України. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди.

Володимир ФРАСУНЯК, викладач предмету «Захист України»

: