Search

Перший серйозний проєкт в житті – дипломний

Перший серйозний проєкт в житті – дипломний

Захист дипломного проєкту – це важливий етап у навчанні кожного студента. Це не лише демонстрація здобутих знань та навичок, але й можливість показати себе як компетентного фахівця перед викладачами та потенційними роботодавцями.

Сьогодні комісія зі захисту дипломних проєктів та керівники спостерігали не тільки за досягненнями студентів, а й оцінили також свою педагогічну діяльність за останні 4 роки. Саме тоді багато хто зі студентів 41 групи, які навчаються на спеціальності 123 «Комп'ютерна інженерія», почали збір матеріалів та роботу над проєктом. Важливо пригадати, що у цьому році багато хто з цих студентів вже представляли свої наробки на конференції «Пошук оптимальних інженерних рішень – запорука успіху телеком-компанії», яка проводилася в березні в рамках предметного тижня «Комп'ютерних систем та мереж», а також на щорічній науково-практичній конференції в травні, на пленарному засіданні та на секційному «Інформаційні технології».

Серед позитивних моментів, сьогодні горді зробити висновок про те, що студентами спільно з їх керівниками обрано актуальні теми, зібрано та актуалізовано багато інформації, здійснено аналітичні дії з цілими інформаційними масивами, дано багато раціональних пропозицій тощо. Все це безумовно має або в майбутньому буде мати практичне значення, адже столи авдиторії були переповнені виготовленими стендами, конструкціями, муляжами, готовими виробами та різною схемотехнікою.

На слайдах майоріло багато карт з комп'ютерними мережами, проєктами відео наглядових систем, програмних кодів та готових інженерно-технічних рішень.

Особливо актуальні були теми з контекстом про наближення нашої Перемоги, до прикладу, тема «Інженерне проєктування та реалізація FPV дрона».

Бажаємо випускникам нових звершень. Чекаємо в стінах рідного коледжу. Дуже сподіваємося, що вже на першій зустрічі випускників здивуєте своїми досягненнями ще більше!

Викладачі циклової комісії

«Комп'ютерно-інженерних дисциплін»

: