Search

Фінансисти успішно склали кваліфікаційний іспит

Фінансисти успішно склали кваліфікаційний іспит

11 та 12 червня 2024 року у коледжі складали атестаційний іспит здобувачі освіти 35-Ф групи освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» (спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»).

Іспит розпочався із вітального слова директора коледжу Бориса Степановича Павлюка, який побажав успіхів студентам у складанні екзамену. Заступник директора з навчальної роботи Михайло Васильович Сопилюк зачитав відповідний наказ директора, представив екзаменаційну комісію та побажав успіхів студентам випускникам.

До складу кваліфікаційної комісії ввійшли: Ливак Марія Михайлівна– начальник фінансового управління Заліщицької міської ради – голова комісії та члени комісії: Леоненко Наталія Володимирівна - викладачка бюджетної системи;  Жлуховська Руслана Степанівна – викладачка фінансово-облікових дисциплін, голова циклової комісії. Обов'язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Савчук Надію Михайлівну.
Також до студентів звернулися завідувачка економічним відділенням Лариса Василівна Стрільчук, яка розповіла про всі особливості проходження кваліфікаційного екзамену; викладачка податкової системи, головний бухгалтер коледжу Іванна Іванівна Книш та викладач фінансів - Михайло Володимирович Сапіжак.

Потрібно зазначити, що рівень знань студентів фінансистів є достатньо високим, студенти впоралися з усіма поставленими завданнями, вчасно їх виконали та оформили належним чином.

По завершенні іспиту комісією були перевірені роботи випускників, а голова комісії Марія Михайлівна Ливак оголосила результати та подякувала всім за плідну роботу. 

Інформацію надала Руслана ЖЛУХОВСЬКА, голова циклової комісії фінансово-облікових дисциплін

: