Search

Комплексний кваліфікаційний іспитспеціальності 051 «Економіка» складено успішно

Комплексний кваліфікаційний іспит

спеціальності 051 «Економіка» складено успішно 

У ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України 13 та 14 червня 2024 року складали атестаційний іспит здобувачі освіти 35-Е групи, які навчаються за  освітньо-професійною програмою «Економіка» (спеціальність 051 «Економіка»).

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк зачитав відповідний наказ директора, представив екзаменаційну комісію та побажав успіхів студентам випускникам. Також до студентів звернулася завідувачка економічним відділенням Лариса Стрільчук, яка розповіла про всі особливості проходження кваліфікаційного іспиту.

Для проведення комплексного кваліфікаційного іспиту було створено екзаменаційну комісію в складі: 

голова комісії: Гнатишин Михайло – директор Заліщицької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості;

члени комісії: Холодило Олександр – викладач дисципліни «Планування і організація діяльності підприємства», голова циклової комісії економічних та комерційних дисциплін; Визнюк Уляна – викладачка дисципліни «Економічний аналіз». Обов'язки секретаря комісії, відповідно до наказу, були покладені на Холодило Галину.

 

Комплексний кваліфікаційний іспит проводився згідно затвердженої програми, яка передбачала висвітлення теоретичного питання з фахових дисциплін, виконання тестових завдань та вирішення професійних задач.

Екзаменаційна комісія перевіряла виконані завдання студентів та ставила додаткові запитання. Проаналізувавши їх, оцінювала роботи з результати іспиту і приймала рішення про присвоєння кваліфікації.

Студенти продемонстрували добрі знання та вміння, здобуті у коледжі за час навчання.

Голова та члени комісії привітали випускників коледжу та побажали їм успішного продовження навчання, міцного здоров'я, мирного неба, здійснення усіх мрій і сподівань, стати успішними в професійній діяльності. 

Інформацію надав Олександр ХОЛОДИЛО, голова циклової комісії економічних та комерційних дисциплін

: