Search

У коледжі – черговий випуск

У коледжі – черговий випуск

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України» 27 червня 2024 року проведено урочисту академію з нагоди вручення дипломів . Це було справжнє свято, що об'єднало викладачів, студентів, батьків та гостей.

Свято розпочалося з урочистого відкриття та подяки Збройним Силам України за їх мужність і відвагу. Була висловлена вдячність нашим воїнам, які захищають рідну землю, дозволяючи нам навчатись та випускати фахівців.

Під фанфари на сцену вийшли ведучі: Валентіно, Таня, Максим та Ілона. Вони створили святкову атмосферу своїми теплими словами, наголошуючи на важливості цього дня для випускників.

Також на сцену були запрошені представники адміністрації коледжу, серед яких директор коледжу Борис Степанович Павлюк, Михайло Васильович Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, Ольга Василівна Юрійчук, в. о. заступника директора з виховної роботи, Лариса Василівна Стрільчук, завідувачка економічного відділення, Роман Васильович Андрусик, завідувач технологічним відділенням, Наталія Йосипівна Хомів, методист заочної форми навчання, Отець Іван Сендзюк, парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці міста Заліщики. Вони вітали випускників та висловлювали найкращі побажання.

Особлива частина свята була присвячена вшануванню пам'яті героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Хвилина мовчання та проникливі слова ведучих нагадали всім присутнім про важливість пам'ятати та шанувати наших захисників.

Кульмінаційним моментом вечора стало вручення дипломів. На сцену піднімалися випускники технологічного та економічного відділень, а також студенти заочного відділення та бакалаврату. Найактивніші випускники були відзначені грамотами.

Свято було наповнене музичними та танцювальними номерами. Виступи вокального квартету «Намистинки», народного художнього ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», а також сольні номери випускників створили незабутню атмосферу завдяки професіоналізму художнього керівника Світлани Тарасевич, звукорежисера Олега Мартинчука та балетмейстера Лариси Дмитерко.

Від імені батьків виступили Надія Чеславівна та Андрій Мирославович, висловлюючи свої побажання випускникам та вручивши традиційний коровай дирекції коледжу.

Від імені кураторів випускних груп, які підтримували студентів протягом навчання, виступила куратор 42 групи Валентина Перит, яка подякувала студентам-випускникам за співпрацю та наполегливість.

Свято завершилося виконанням державного гімну та заключними словами ведучих. Випускники висловили свою вдячність викладачам та батькам, обіцяючи пам'ятати ці роки та докладати всіх зусиль для розвитку України.

Випускний вечір 2024 року в Заліщицькому фаховому коледжі імені Є. Храпливого став незабутнім святом, яке об'єднало усіх присутніх у спільному почутті радості та гордості за наших випускників. Нехай їхній шлях буде сповнений успіхів та нових досягнень!

Тетяна МІЩУК, куратор 25ФП групи

Іван ЗУБИК, куратор 12 групи

Михайло ПРОНЬ, куратор 31 групи,

організатори свята

: