Search

Професійне стажування – крок до кар’єрного росту

Професійне стажування – крок до кар'єрного росту

Денис Андрусик, студент Заліщицького коледжу, взяв участь у програмі «Майбутнє Контінентал». 12 стажерів за напрямом «Агрономія» розпочали шосту хвилю програми «Майбутнє Контінентал». У центральному офісі відбулася вітальна зустріч-знайомство з наставниками, а також розподіл на виробничі локації.

Окрім того, учасники мали нагоду поспілкуватися з керівництвом компанії — генеральним та операційним директорами й начальником управління виробництва.

«Ваш успіх визначають бажання й наполегливість. Якщо ви тут, то стоїте на правильному шляху, адже прагнете розвитку. Програма стажування «Майбутнє Контінентал» відрізняється від інших, адже вона про залученість, практичний досвід, занурення в процеси — і це не лише на словах. Ми змінюємо та вдосконалюємо програму для кожної хвилі, щоб залишатися динамічними й адаптовуватися під запити наших студентів. До того ж у нас потужна команда наставників, які готові ділитися знаннями, допомагати стажерам ставати кращими та будувати свою кар'єру в агро», — привітав майбутніх агрономів операційний директор Контінентал Костянтин Шитюк.

Катерина Ільченко, у минулому учасниця п'ятого набору програми, а зараз агрономка-дослідниця в Контінентал, поділилася своїм досвідом навчання й порадами, які допоможуть стажерам максимально продуктивно провести наступні шість місяців. Бажаємо успішно пройти курс усім учасникам .

За матеріалами сайту «Контінентал фармерз груп»

: