Search

Наші випускники – в НУБіП України

Наші випускники – в НУБіП України

У 1997 році Заліщицький радгосп-технікум ввійшов у структуру Національного аграрного університету. З 2001 року йому надано статус коледжу, а НАУ з 2008 року став Національним університетом біоресурсів і природокористування України. На протязі всіх цих років міцніють і поглиблюються зв'язки базового університету та регіонального навчального закладу. Багато випускників із Заліщицького коледжу продовжують навчання в НУБіП України. Частина цих випускників, завершивши навчання, трудяться науково-педагогічними працівниками столичного університету.

Ось і цьогоріч серед випускників коледжу є ті, які вирішили продовжити своє навчання в НУБіП України. Про деяких з них інформує сайт університету.

Вікторія Гуцал обирає освітньо-професійну програму «Облік і аудит» в НУБіП України

Поділитись:

30 липня 2024 року

Вікторія Гуцал у цьому році закінчує Заліщицький фаховий коледж, є творчою особистістю, має активну життєву позицію, багато мрій та сподівань, тому навчання планує продовжити в НУБіП України за освітньої-професійною програмою «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування».

  • Доброго дня, Вікторія. На Вашу думку, які важливі завдання стоять перед молодою людиною на теперішньому етапі життя?

— Це вибір майбутньої професії. І віднестися до цього вибору потрібно як до початку нового цікавого життєвого етапу, а не як до необхідності. Людині, що обирає свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратися у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності, інтереси. Невірно обрана в молодості професія створює проблеми і самій людині, і суспільству в цілому.

  • Звідки дізналися про освітньо-професійну програму «Облік і аудит» і чому саме НУБіП України?

— Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів економічного факультету НУБіП України. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей. Насамперед, виступи викладачів та студентів під час ознайомлення з університетом на онлайн-вечорі Відкритих дверей освітньої-професійної програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування», що був організований 29 лютого 2024 р. кафедрою обліку та оподаткування. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням, і переконалась: економічний факультет НУБіП України – єдина творча і дружна родина.

  • Які маєте захоплення і що очікуєте від навчання в університеті?

— Мої захоплення – це спорт, люблю пробіжки, також захоплююсь мистецтвом, а саме музикою, живописом, фотографією, у вільний час із задоволенням читаю і по можливості подорожую, подобається кулінарія, експериментую на кухні. Взагалі в житті я звикла займати активну життєву позицію.

Щодо очікувань, то в НУБіП України на економічному факультеті готують класних спеціалістів! Тому маю чіткі наміри отримати нові, якісні знання, практичний досвід, емоції, маю бажання розвиватися і рости, зав'язати нові знайомства. Освітньо-професійна програма «Облік і аудит» відкриває широкі можливості в подальшому житті, це надихає мене працювати на результат, отримати якомога більше від навчання, аби потім мати змогу реалізувати себе.

  • Дякуємо Вам, Вікторія, за розмову і хай все вдається!

   

Розмову вели:
Олег КРИВОРОТ,
старший викладач
кафедри обліку та оподаткування

Наталія ХОМІВ,
завідувач міжкафедральної навчальної лабораторії
на базі ВП НУБіП Україна
«Заліщицький аграрний коледж
ім. Євгена Храпливого»

Мар'яна Білоока, Юлія Суховерська та Анна Гарник обирають спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля» у НУБіП України

Поділитись:

1 серпня 2024 року

Вибір професії – найважливіший крок у житті людини. Свідченням цьому є те, що кілька абітурієнтів визначили пріоритетним наш Університет і спеціальність «Підприємництво та торгівля», але найкраще про це розкажуть самі вступники.

Абітурієнтки Мар'яна Білоока, Юлія Суховерська та Анна Гарник розповіли чому саме обрали для вступу економічний факультет та освітню програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України і поділились планами на майбутнє.

  • Розкажіть трохи про себе.

Мар'яна. Я родом з Івано-Франківської області с. Ясенів-Пільний. Цього року закінчила Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України, здобувши диплом з відзнакою.
Юлія. Я з Київської області с. Софіївська Борщагівка. Навчалася у спеціалізованій школі № 185 ім. Володимира Вернадського Святошинського району м. Києва.
Анна. Я також з Київської області, а саме з міста Тетіїв. У 2024 р. закінчила Технолого-економічний фаховий коледж Білоцерківського національного аграрного університету.

  • Звідки дізнались про НУБіП України та спеціальність 076 «Підприємництво та торгівля»?

Мар'яна. Про Національний університет біоресурсів і природокористування України дізналася ще у Заліщицькому коледжі і тоді мене зацікавив економічний факультет на дні відкритих дверей.

Юлія. У НУБіП України навчалася подружка, а про економічний факультет та спеціальність я дізналася з інтернет джерел.

Анна. Ваш університет займає високі позиції в провідних зарубіжних і вітчизняних рейтингах вищої освіти, також тут навчається багато моїх друзів, які підтвердили високий рівень надання освітніх послуг.

  • Чому обираєте саме освітню програму «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»?

Мар'яна. У коледжі я навчалася за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і вже маю певні знання та навички щодо цієї професії. Я прагну навчатися і розвиватися ще більше у Вашому університеті, щоб у майбутньому впевнено йти по кар'єрних сходах із цілим багажем спеціалізованих знань.

Юлія. Із самого початку пошуків ЗВО для вступу – Національний університет біоресурсів і природокористування України був у пріоритеті! Своє майбутнє мрію пов'язати із конкурентною для ринку праці спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля», а здобуття бакалаврського та магістерського ступенів у НУБіП України є моїм шансом зрости професійно й стати успішною.

Анна. Вибір цієї спеціальності для мене не випадковий, адже мені подобається підприємницька діяльність, інвестиції у біржові інструменти. Я переконана, що ця спеціальність є ключем до мого майбутнього успіху в сфері бізнесу, а саме Ваш університет мені в цьому допоможе.

  • Які маєте захоплення, мрії, чого прагнете у майбутньому?

Мар'яна. Як особистість, я старанна, цілеспрямована, комунікативна і мені легко влитися в новий колектив. У коледжі я була старостою групи та членом Парламентської студентської ради, тому не боюся складних завдань і викликів. Також у мене є творчі задатки, а саме Ваш університет славиться співами та танцями, що дає студентам можливість реалізовуватись у різних напрямках.

Юлія. Мої особисті якості, які будуть корисними для мого професійного зростання, включають: цілеспрямованість, відповідальність, людяність, щирість та організованість. Маю розвинуті навички соціальної адаптації та вміння працювати у команді. У старшій школі була старостою, адже вважаю лідерські якості та вміння знаходити зв'язок з людьми своєю сильною стороною. Прагну брати активну участь у громадській роботі та студентському самоврядуванні НУБІП України.

Анна. Я впевнена, що навчання за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» дозволить мені отримати необхідні знання та навички для реалізації моєї мрії – відкриття власного бізнесу. Ця освітня програма надає можливість глибоко вивчити процеси управління бізнесом, розробки бізнес-проєктів, генерування нових ідей інвестицій, а також адаптації до швидких змін в глобальному економічному середовищі.

  • Дякуємо Вам за розмову, бажаємо Вам успіхів і чекаємо вже у новій ролі студентів НУБіП України!


Розмовляли
Валентина ЯВОРСЬКА і Анатолій ФУРСА,
доценти кафедри організації підприємництва
та біржової діяльності 

 

За матеріалами сайту НУБіП України

: