Search

Відбулись збори трудового колективу з питання виборів керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

16 червня 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» відбулись збори трудового колективу з питання виборів керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого».

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту», Положення про ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» та Порядку проведення конкурсу на заміщення посади директора, керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» на зборах були представлені всі категорії працівників трудового колективу. В роботі зборів взяли участь 88 педагогічних працівників, а також на зборах було делеговано від студентських груп 18 студентів та від адміністративного персоналу, працівників адміністративно-господарської роботи та робітників коледжу 12 осіб ( всього 118 осіб).

У роботі зборів трудового колективу взяв участь Кваша Сергій Миколайович – проректор з навчальної і виховної роботи, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук, заслужений діяч науки і техніки України.

Головуючий на зборах Книш І.Я. інформував, що згідно з рішенням кадрової комісії НУБіП України № 2016 до участі у виборах керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» допущено Глову В.С. 

Кандидат на посаду керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» Глова Володимир Степанович ознайомив учасників зборів із програмою діяльності кандидата на 2016-2020рр. 

В обговоренні програми взяли участь викладачі : Сопилюк М.В., Зима Я.В., Осадчук С.Б., Стрільчук Л.В., Папушко М.Д., Війтик Ю.П., вихователь гуртожитку Посконюк Г.П., голова старостату Зарецька Х.

За результатами таємного голосування кандидатуру Глови В.С. на посаду директора ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого» підтримали 90 чол., що становить 79 % від загальної кількості учасників збору. 

Збори трудового колективу прийняли Рекомендацію Вченій Раді НУБіП України щодо кандидатури на посаду керівника ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж  ім. Є. Храпливого»  Глови В.С. 

Із заключним словом до учасників зборів звернувся академік Кваша С.М., який привітав кандидата на посаду керівника навчального закладу Глову В.С. з великим мандатом довіри до нього колективу, окреслив перспективи розвитку вищої освіти в Україні і місце в ній аграрних навчальних закладів та побажав колективу коледжу на чолі з новообраним директором зайняти гідне місце в системі аграрної освіти держави.


Матійчук О.М. - викладач філологічних дисциплін

: