Search

Випускник коледжу Павло Андрусик – фіналіст конкурсу «Потенціал молоді – в агровиробництво»

Випускник коледжу Павло Андрусик – фіналіст конкурсу

«Потенціал молоді – в агровиробництво»

     Навчаючись на випускному курсі за спеціальністю «Виробництво і переробка продукції рослинництва» студент 42 групи Павло Романович Андрусик став учасником конкурсу «Потенціал молоді – в агровиробництво». Конкурс був оголошений агропромисловою компанією «Кернел» спільно з Державною установою «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта». Нещодавно він завершився і 27 вересня 2016 року у Києві були оголошені його результати.

     Комісія, до складу якої увійшли представники компанії «Кернел», Міністерства освіти і науки України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Науково-методичного центру «Агроосвіта», відібрала до фіналу 6 кращих робіт студентів та авторських колективів із запропонованих виробництвом рейсових завдань за напрямами «Агрономія», «Агрологістика» та «Інженерія».

     До списку робіт, що потрапили до фіналу, увійшла також робота Андрусика Павла - студента ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого».

     Фіналісти представили презентації робіт, відповідали на запитання комісії. Всіх учасників фінального етапу було нагороджено подяками Департаменту науково-технічного розвитку Міністерства освіти і науки України, а також грамотами компанії.

     «Головним досягненням конкурсу є надана компанією можливість всім фіналістам пройти практичне навчання в агропромисловій компанії «Кернел» та спробувати реалізувати свій потенціал в умовах передового виробництва та працюючих сучасних технологій», - зазначають фахівці НМЦ «Агроосвіта».

Костур І.В., секретар педкабінету

: