Search

Стартував І етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

Стартував І етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка

22 жовтня 2016 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» стартував І етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 36 студентів першого та другого курсів агрономічного та економічного відділень. З ними працювали викладачі філологічних дисциплін: Проданик Н.Д., Матійчук О.М., Атаманчук Л.А., Юрійчук О.В., Сагайдак І.П., Гойман В.І. Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Т.Г.Шевченка, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, виховання у молодого покоління поваги до мови і традицій свого народу, підвищення рівня мовної освіти в Україні.

За рекомендацією Міністерства освіти і науки України, у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» було створено організаційний комітет, журі конкурсу і підготовлено завдання, які розглянуто і схвалено на засіданні циклової комісії гуманітарних та соціально-економічних дисциплін.

Учасників конкурсу привітав заступник директора коледжу з навчальної роботи Сопилюк М.В., який сказав про те, що цей конкурс повинен сприяти вихованню в учасників почуття гордостіза свій народ, любов до рідного краю, готовність творити добрі діла задля рідної Батьківщини, почуття патріотизму та віри у щасливе майбуття Української держави. Про неї мріяв, писав у своїх творах Т. Г. Шевченко.

Додаткову інформацію про результати конкурсу та переможців, які братимуть участь у ІІ етапі (обласному), буде оголошено пізніше.

Викладачі філологічних дисциплін

: