Search

Проходження технологічної практики у передовому господарстві країни

Проходження технологічної практики у передовому господарстві країни

В рамках технологічної практики, студенти 42 групи спеціальності «Виробництво і переробка продукції рослинництва», уже другий рік поспіль успішно проходять практику у передовому підприємстві не тільки Тернопільщини, але й усієї країни – «Бучачагрохлібпром», яке очолює Герой України, заслужений працівник сільського господарства – Гадз Петро Іванович. 

Починаючи від 2015 року наш коледж тісно співпрацює з цим сучасним аграрним підприємством, що дає можливість студентам якісно і на високу рівні проходити навчальні практики, отримати великий досвід та опанувати практичні вміння.

На практиці в саду є можливість закріпити теоретичні знання і набути практичні навики по обрізці плодових дерев. Практиканти уже добре знають: щоб сад добре плодоносив і щоб його менше вражали шкідники та хвороби, плодові дерева потрібно вчасно, а найголовніше – правильно обрізати.

Студенти проходять всі технологічні процеси і тому переконались, що цей агротехнічний захід вимагає високої кваліфікації. Адже, дана практика – це «фундамент» майбутніх професіоналів та спеціалістів.

І.В.Костур

: