Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

16 лютого 2017р. у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулось чергове засідання педагогічної ради.

Розглянуто питання удосконалення підготовки фахівців.

    Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. доповіла про якість підготовки фахівців спеціальності «Економіка підприємства» та наголосила на необхідності при викладанні удосконалити форми і методи навчальної діяльності при викладанні професійних дисциплін з використанням інформаційних технологій (елементів програмного забезпечення).

 

Голова циклової комісії економічних та комерційних дисциплін Киверига О.Ю. внесла пропозицію покращити профорієнтаційну роботу залучивши студентів випускних груп та викладачів коледжу та організувати в коледжі конкурс «Кращий за професією-економіст».

При розгляді питання «Про роботу навчальних кабінетів і лабораторій по забезпечення практичної підготовки фахівців економічного відділення» завідувач практичним навчанням Слободян О.П. охарактеризувала роботу навчальних кабінетів і лабораторій по забезпеченню практичної підготовки фахівців економічного відділення.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. звернув увагу викладачів на те, що потрібно активізувати роботу по розвитку матеріально-технічного та програмного забезпечення проведення практичного навчання на базі кабінетів і лабораторій. Слід продовжити роботу з наповнення методичними та роздатковими матеріалами в базі електронних навчальних матеріалів коледжу. А викладачам обліково-фінансових, економічних та комерційних дисциплін треба розширити практику використання інформаційних комп'ютерних технологій при проведенні навчальних практик та практичних занять.

Крім того, М.В.Сопилюк запропонував провести огляд-конкурс «Кращий кабінет(лабораторія) економічного спрямування» та «Кращий кабінет (лабораторія) техніко-технологічного спрямування».

Заслухавши та обговоривши порядок денний, педагогічна рада прийняла відповідні рішення з розглянутих питань.

Секретар педкабінету

: