Search

Змагання з волейболу

Змагання з волейболу

З 22 по 27 лютого 2017 року, в рамках спартакіади ВП НУБП України «Заліщицького аграрного коледжу ім. Є.Храпливого», у спортивному залі коледжу відбулися змагання з волейболу.

До участі у змаганнях заявилясь 5 команд від окремих та об`єднаних спеціальностей («Агрономія», «Прикладна екологія», «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», «Організація і технологія ведення фермерського господарства», «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит», «Комерційна діяльність», «Економіка підприємства»), які в подальшому вели боротьбу за коловою схемою розіграшу.

Ігри проходили у напруженій, рівній боротьбі. На змаганнях панували справжній командний дух, гарний настрій, позитивна енергетика. Проте, як і в будь-якій грі, завжди є переможець.

За підсумком проведених змагань місця розподілились наступним чином:

І місце - команда спеціальності«Прикладна екологія» та «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж».

ІІ місце - команда спеціальності«Бухгалтерський облік» та «Фінанси і кредит».

ІІІ місце - команда спеціальності«Комерційна діяльність» та «Економіка підприємства».

Під час гри хороші результати показали команди спеціальностей «Агрономія» та «Організація і технологія ведення фермерського господарства».

Змагання проводила суддівська колегія КФК у складі: старшого викладача В.І.Тимчука (головний суддя змагань), судді Шипітка Б.І, секретаря змагань Бадло Ю.А. (студентка 36 гр.)

Після закінчення турніру проводилась «товариська зустріч» викладачів та команди-переможця, де першість здобула команда викладачів.

Вітаємо переможців та призерів змагань. Бажаємо всім вам чудового здоров'я, нових досягнень, продуктивних тренувань, сильного командного духу і нових перемог!

 

Тимчук В.І., викладач фізичної культури

: