Search

Завершився другий етап атестації педагогічних працівників

Завершився другий етап атестації педагогічних працівників

11 квітня 2017 року у дистанційному режимі атестувалися педагогічні працівники ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Засідання атестаційної комісії Міністерства освіти і науки України проводили завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства освіти і науки України І.Р. Будько та проректор з навчальної і виховної роботи НУБіП України С.М. Кваша. Атестація проходила в режимі діалогу атестаційною комісією з викладачами, що атестуються.

За наслідками атестації двом педагогічним працівникам нашого коледжу Лукавецькій Л.М. та Фрасуняку В.І. встановлено кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», викладач Римар Г.М. атестовано на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії».

Члени атестаційної комісії акцентували увагу на необхідність активніше вивчати виклики сьогодення, бачити практичні шляхи їх подолання, розвивати в своїй діяльності творчий підхід та інноваційні методи роботи.

Підсумовуючи засідання, проректор з навчальної і виховної роботи С. М. Кваша наголосив на подальшому удосконаленні професійного рівня педагогічних працівників, необхідності не зупинятися на досягнутому та продовжувати роботу по самовдосконаленню.

Деркач Н.Я., методист коледжу

: