Search

День відкритих дверей

День відкритих дверей

Двері нашого навчального закладу завжди відкриті для вступників, які вирішать обрати свій майбутній фах по спеціальностях, підготовку яких забезпечує Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого. В суботу, 25 листопада 2017 року проведено «День відкритих дверей», впродовж якого майбутні абітурієнти мали змогу ближче познайомитись з роботою коледжу, переліком та характеристикою спеціальностей, роботою предметних кабінетів, багатогранною позаурочною роботою в закладі.

У фойє коледжу, де проходила реєстрація майбутніх вступників, була розгорнута виставка, яка в експонатах, методичних розробках, друкованих виданнях, буклетах знайомила з роботою кабінетів.

В читальному залі бібліотеки з вітальним словом до присутніх вступників та їх батьків звернувся директор В.С.Глова, глибоко аргументувавши необхідність отримання фахової освіти та охарактеризувавши основні напрями діяльності коледжу та його досягнення. Заступник директора М.В.Сопилюк ознайомив з основними правилами прийому на навчання.

А характеризували спеціальності, по яких проводиться підготовка, студенти: Михайло Дмитрик («Облік і оподаткування»), Олександр Баковський («Фінанси, банківська справа та страхування»), Валентина Доготарь («Економіка»), Марія Ляшук («Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»), Ігор Каліта («Агрономія»), Валентина Боднарук («Екологія»), Лідія Гембатюк («Комп'ютерна інженерія").

Майбутнім абітурієнтам директором В.С.Гловою та його заступниками М.В.Сопилюком та І.Я.Книшем були вручені сертифікати учасників «Дня відкритих дверей».

Була проведена ознайомча екскурсія по навчальному закладу. Коледж чекатиме нових вступників, для яких двері навчального закладу завжди відчинені.

Юрій Війтик – викладач коледжу

: