Search

День відкритих дверей у коледжі!

День відкритих дверей у коледжі!

Суботній день 2 березня 2019 року в коледжі пройшов під знаком проведення Дня відкритих дверей. Цей традиційний захід спрямований на професійну орієнтацію випускників загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв, навчально-виховних комплексів та професійних училищ і залучення їх до вступу на навчання в коледжі проводився в цьому навчальному році уже втретє. Але останній став особливим, перш за все завдяки ініціативам директора коледжу Глови В.С., який залучив до участі в ньому дирекції і колективи шкіл з якими співпрацює наш коледж. Тож суботнього ранку в коледж прибули представницькі делегації - директор Дереворіз В.І., вчителі та учні опорного освітнього закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Яблунів та його Тудорівської філії І-ІІ ступенів з Гусятинщини; директор Репужинського навчально-виховного комплексу з Заставнівщини, Чернівецької області Копчук О.П. з учнями, група учнів учасників духового оркестру Дзвиняцької ЗОШ І-ІІ ступенів на чолі з директором Гагалюк Л.М., учні шкіл і професійних училищ Тернопільської, Івано-Франківської та Чернівецької областей, батьки та родичі випускників шкіл. Завітали до нас і представники Заліщицького районного центру зайнятості, з яким кабінет профорієнтаційної роботи готує проведення «Ярмарки вакансій».

В холі коледжу було представлено персональну виставку робіт вихователя гуртожитку народного майстра Боднара І.Р., фотовиставку викладача Війтика Ю.П., виставки матеріалів навчальних кабінетів, лабораторій, художньої і технічної творчості підготовлену викладачами та студентами, які з інтересом оглянули учасники заходу. Тут їх привітав своїми творами шкільний духовий оркестр з Дзвиняча під керівництвом Матійчука Н.Я.

В переповненій читальній залі перед учасниками Дня відкритих дверей виступив директор коледжу Глова В.С., який представивши заклад, наголосив на перспективах і можливостях навчання, відповідальності професійного вибору та розповів про програму перебування гостей в коледжі. Студенти Кондрацька Надія, Гембатюк Лідія, Квік Ірина Швидковська Іванна, Перит Тетяна, Сухіна Валентина та Бойко Ольга презентували свої майбутні професії та запросили випускників шкіл на навчання в коледж. Гучними аплодисментами зустрічали присутні яскраві виступи студентського ансамблю «Намисто», солістки Зозуляк Юлії, декламацію Ворожбит Іванни, жартівливу сценку студентів 26 групи. Освітні можливості та особливості навчання представив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. Учні отримали сертифікати учасника Дня відкритих дверей в коледжі, а директори шкіл подяки дирекції коледжу для педагогічних колективів.

Директор коледжу Глова В.С., завідувачі відділень Стрільчук Л.В., Андрусик Л.В. та заступники директора Книш І.Я., Сопилюк М.В. провели екскурсії для учнів, вчителів та батьків, які прибули в коледж. Їх ознайомили з навчально-матеріальною базою (кабінети і лабораторії), соціально-побутовими умовами та організацією дозвілля. Було представлено навчальну техніку вишикувану у внутрішньому дворику, парникове господарство. Особливо зацікавили учнів та батьків умови проживання в гуртожитку, харчування. А в якісній роботі їдальні коледжу наші гості переконалися на практиці, адже директор запросив їх продегустувати страви, які тут пропонують студентам.

У спортивному залі, з ініціативи керівника фізвиховання коледжу Токарчука В.І. в цей час вирували баталії міжобласного турніру з міні-футболу за участю команд з Заліщик, Товстого і Чернівецької області. Перемогу в напруженому змаганні здобула команда «Коледж-1».

А ще було жваве спілкування, питання і відповіді, фотосесії на згадку про перебування в коледжі та обмін враженнями. Так зроблено ще один крок до розвитку співпраці педагогічних колективів, профорієнтації учнів та їх залученню до вступу на навчання в коледжі. На завершення дирекція коледжу запросила одинадцятикласників до участі в Дні відкритих дверей НУБіП України, що відбудеться 28 березня 2019 року в м. Києві.


 

Сопилюк М.В., заступник директора з навчальної роботи.

: