Search

Звітно-виборча конференція у київському НУБіПі

Цікавою та корисною видалася поїздка до Києва для голови студпарламенту Олейнич Світлани, голови студради гуртожитку Кирилюк Галини та заступника голови профспілкової організації Долик Марії, де вони як представники ВП НУБіП України «Заліщицький  аграрний коледж» брали участь у звітно-виборчій конференції органів студентського співуправління, яка проходила 6 листопада у НУБіП України. Це велелюдне зібрання дало можливість поспілкуватися студентам-делегатам від структурних підрозділів Національного університету біоресурсів та природокористування України, поділитися досвідом та досягненнями.

Головним питанням порядку денного конференції було обрання голови Студентської організації НУБіП України. Кандидатів було двоє, і кожен з них зумів гідно представити себе. Перемогу здобула студентка факультету захисту рослин Вікторія Мялук, за яку проголосували 130 делегатів конференції.  

Знаково, що новообрана голова вбачає діяльність Студентської організації у навчально-виховній роботі. Крім того, її команда працюватиме над розширення співпраці із студентським самоврядуванням регіональних вишів університету.

Цікавим був виступ ректора Станіслава Ніколаєнка, який зазначив, що студентське самоврядування та науково-педагогічні працівники мають спільну мету – підготовка фахівців для розбудови держави та аграрного сектору, а тема студентського самоврядування є окремим розділом програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020».
 

Потрібно відзначити, що нас гарно зустріли, поселили у гуртожиток та провели цікаву екскурсію корпусами університету. Не менш приємно було почути запрошення на навчання та цікаві розповіді про студентське життя у НУБіПі.

Особливо радісною була зустріч із випускниками нашого коледжу, а тепер – студентами університету Іриною Ковальчук, Тетяною Безушко,    Олесею Колач, Святославом Олейничем та Володимиром Крутієм. Ми довго сиділи за чашкою чаю і згадували, згадували, згадували…

 

Тому щиро хочемо подякувати дирекції коледжу, профспілковій студентській організації за фінансову підтримку, а також студентам університету, комендантам гуртожитку №10 за доброзичливе ставлення до нас.

 

Заступник голови Студпрофспілки
студентка 39 групи
Долик Марія 

: