Search

Ой хто, хто Миколая любить…

День Святого Миколая приходить до малих і дорослих щороку. Він в Україні є особливо бажаним дитячим святом. За традицією, в ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приносить дітям подарунки і кладе їх під подушку. Серед дітей на Західній Україні встановилася традиція писати Святому Миколаєві листи, у яких діти вказують, що хорошого та поганого вони зробили протягом року і просити подарунків. День Святого Миколая –це конкурси, змагання, забави – певне підбиття підсумків у навчальних досягненнях, а також дитячий іспит совісті напередодні Різдва – підсумок добрих справ і здобутків.

Святий Миколай разом із студентами коледжу завітав до дітей спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату м. Заліщики та учнів ЗОШ І-ІІ ст. с. Зелений Гай з цікавою програмою, де вірші, пісні, танці перепліталися з іграми та вікторинами. Школярі старанно готувалися, щоб не осоромитися перед Святим гостем. Завдяки зусиллям наших студентів були закуплені подарунки та солодощі для дітей. Привітали діток виставою з піснями, танцями, віршами та іграми. Задоволеними були всі:  діти і вчителі шкіл, а особливо студенти нашого коледжу.

У серці кожного із нас є частинка Святого Миколая. Як і колись, так і тепер у Миколая воно відкрите для всіх.  Хто з вірою просить допомоги, тому відкриймо й ми наші серця для оточуючих, не будьмо жадібними чи заздрісними. Саме у день Свято Миколая ми згадуємо важливість добрих справ. Тож продовжуймо цю гарну традицію – дарувати добро, обдаровуймо одні одних любов’ю, та нехай у всіх щоденно очі світяться радістю та щастям, а Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє нашої держави.


Качор Олег,
голова інформаційного
 пресцентру студпарламенту

: