Search

Міжобласний турнір з футзалу

З 29 листопада по 7 грудня в Заліщицькому агроколеджі проходили змагання з футзалу. Участь взяли 12 команд: 4 команди студентів нашого коледжу, старша група юнаків Заліщицької ДЮСШ та команди з сіл: Поділля, Устечка, Касперівців, Добрівлян, Ягільниці Чортківського району, смт. Кострижівка Заставнівського району Чернівецької області та минулорічний чемпіон турніру команда «Андріатика» з міста Заліщики. Команди були поділені на дві підгрупи, які очолювали тогорічні фіналісти турніру «Андріатика» (м. Заліщики) та «Дністер» (смт. Кострижівка). З підгрупи виходили дві команди в півфінал, де команда, що зайняла перше місце в першій підгрупі зустрічалась з другою командою з другої підгрупи і навпаки.

Отже, у першому півфіналі зустрілись команди села Поділля (перше місце в групі А) і «Андріатика» з м. Заліщики (друге місце в групі Б). Фортуна посміхнулась більш досвідченій команді «Андріатика», яка перемогла з рахунком 4:0.

В другому півфіналі зустрілися переможець групи Б команда з с. Ягільниця, яка грала з командою «Дністер» (смт. Кострижівка). В напруженій боротьбі з рахунком 5:3 виграла команда з Чернівецької області.

У вирішальних матчах боротьба йшла за призові місця. За третє місце грали команда с. Поділля та команда с. Ягільниця. Була рівна і безкомпромісна боротьба, перевага виявилась на боці гостей з Чортківського району з рахунком - 5:4.

В фіналі команда з Чернівецької області повела в рахунку і в кінці першого тайму вигравала 3:1. Після перерви гравці «Андріатики» зібрались і знову на досвіді зрівняли рахунок, а на останній хвилині забили переможний гол 4:3.

Отож, чемпіонами знову стала команда «Андріатика» з міста Заліщики, друге місце посів «Дністер» з смт. Кострижівка, третє місце команда з с. Ягільниця.

Від Заліщицької адміністрації та районної ради грамотами переможців та призерів привітав заступник голови адміністрації Лилик Володимир Дмитрович. Цінні призи учасникам вручив директор ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Глова Володимир Степанович, який побажав усім учасникам нових успіхів у подальших змаганнях.

В.І.Токарчук, керівник фізичного виховання

: