Search

Завершила свою роботу школа першокурсника

Завершила свою роботу школа першокурсника

З метою проведення адаптації студентів новонабраних груп у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого» була організована літня школа першокурсника.

Для підготовки до нового навчального року, адаптації до статусу студента, а також ознайомлення з навчальним закладом, в коледж прибули студенти агрономічного та економічного відділень, спеціальностей «Комп'ютерна інженерія», «Агрономія», «Прикладна екологія», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Програма передбачала зустріч із членами дирекції щодо організації навчально-виховного процесу, поселення в гуртожиток, облаштування кімнат для проживання та ознайомлення з інфраструктурою коледжу.

Куратори новоприйнятих студентів ознайомили з їдальнею коледжу, бібліотекою, комп'ютерним центром, навчальними кабінетами та лабораторіями, спортивним комплексом та гуртожитками.

Важливим елементом роботи із цією категорією студентів стало запровадження курсів з поглибленого вивчення іноземної мови. До уваги студентів було запропоновано перегляд відеофільмів та фотоматеріалів про традиції навчального закладу. А вихователі та куратори груп провели цікаві екскурсії дендропарком коледжу, стежками Дністровського каньйону та історичними місцями Заліщанщини.

Незабутнє враження справило на студентів відзначення в м. Заліщики Дня Державного прапора, де 50-ти метрове полотнище українського стягу було пронесено студентами коледжу центральною вулицею міста до пам'ятника О. Маковея, де громада міста вшанувала 150-ту річницю від дня народження видатного громадського діяча.

І.Я. Книш, заступник директора з виховної роботи

: