Search

Ми вдячні долі, що навчаємось у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

Ми вдячні долі, що навчаємось у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

Здається, це було тільки вчора, коли ми, першокурсники, переступили вперше поріг нашого коледжу. Позаду залишилися наші хвилювання на вступних екзаменах, позаду - конкурсна комісія, позаду хвилюючі і трошки страшнуваті перші дні перебування у нашому коледжі.

    Ми дуже раді, що не помилилися у своєму виборі професії і вступили саме сюди, у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого». Адже тут нас навчають такі висококваліфіковані і добрі викладачі як Глова Г.Р., Олійник М.Д., Руснак С.Г., Матвійчук В.П. та ін., які з перших днів нашого з ними знайомства ставляться до нас із розумінням, добротою, увагою, вимогливістю, а інколи і суворістю. Кожну пару вони намагаються донести до нас щось нове, цікаве, щоб збагатити і поповнити наш багаж знань.

    Всі ми почуваємо себе затишно і комфортно під крилом нашого куратора Н.Д. Проданик, яка з перших днів оточила нас увагою і піклуванням. Вона до кожного з нас має підхід і з розумінням ставиться до тих чи інших ситуацій. Ми часто можемо поділитися з нею найпотаємнішим: своїми розчаруваннями, невдачами, своєю радістю. Вона завжди дасть нам добру пораду, підтримає добрим словом. У коледжі Наталія Дмитрівна для нас – як мати.

    Нам здається, що наша 14 група – найкраща. Всі ми дружні, життєрадісні, веселі, дотепні, готові завжди прийти на допомогу один одному. Серед нас є спортсмени, поети, художники, танцюристи і співаки.

    Свої таланти одногрупники показали на конкурсі «Таланти твої, першокурснику».

Зі студентами 15 групи ми побували на екскурсії у Карпатах, де відвідали Манявський скит, дізналися про історію його заснування, познайомились із класичними зразками церковної архітектури XVII – XVIII ст., із народними ремеслами Гуцульщини у Яремчі.

    Ми пишаємося нашою спортсменкою Юлією Теслюк, яка стала призером обласних змагань по легкій атлетиці.

    Йдучи назустріч ювілею коледжу провели зустріч з колишнім директором коледжу Олійником М.І. та з випускницею, а в даний час викладачем коледжу Сопівник Л.Й.

    Ми дуже задоволені і радіємо з того, що навчаємось у 14 групі нашого коледжу і сподіваємося, не розчаруватися у тому, що для здобуття професії, ми обрали саме Заліщицький коледж.

Вовчанська Анастасія, Якимець Анна – студенти 14 групи

: