Search

Ми – майбутні аграрії

Ми – майбутні аграрії

Багата, щедра, мила наша українська земля. Вона хрищена талановитими, вона виколисана в золоті хлібів, вона виборена в боях. Ця земля ніколи не обділяла нас своїм теплом, цілющою водою, щедрим урожаєм. Як не любити її, як не віддати свій труд для її щастя?

Тому, мабудь, ця любов до рідного краю, бажання працювати на благо рідної землі, об`єднало нас, студентів 22 групи Заліщицького аграрного коледжу.

Ми – майбутні фахівці у сфері агрономії. Уже другий рік навчаємось в коледжі. Прагнемо впевнено орієнтуватися в проблемах сучасності і розуміємо, що для цього потрібно насамперед добре вчитися. Сьогодні Україні потрібні фахівці з новою свідомістю, патріоти, які б жадали не особистої наживи, а слави для своєї держави, її виходу на широкий європейський і світовий простір. Тому відповідна освіта, знання - це ті гроші без яких не можна реалізувати свої здібності.

Уже за два роки навчання, ми зрозуміли, що викладацький склад коледжу щиро дбає, щоб ми взяли в життя всі чесноти, які сформували в нас як особистість: унікальне працелюбство, невгасиму жагу знати і уміти якомога більше, виняткову інтелігентність і повагу до людей.

Навчання проходить цікаво. У нас дружна група, завжди допомагаємо одне одному. Але найбільшу підтримку ми маємо від нашого куратора – Бачук Оксани Романівни. Вона завжди поруч, переживає, хвилюється, дбає за кожного з нас.

Восени викладачі коледжу організували нам екскурсію в Чернівецьку область, а саме у фермерське господарство «Мако Сад». Фермер ознайомив нас з новозеландськими, італійськими, польськими та голландськими технологіями, які успішно втілює в своє господарство.

Орієнтуючись на світові стандарти, «Мако Сад» експортує свою продукцію у Білорусію, Грецію, Ірак та Сінгапур. Ми ще раз з гордістю переконались, що робота агронома є найцікавіша з усіх можливих робіт.

Незабутньою була і наша навчальна практика, яка проходила в Тернопільській області в фермерському господарстві «Гадз». Це було знайомство з новими досвідченими спеціалістами. Нам було цікаво працювати та набирати свій перший професійний досвід.

У листопаді в коледжі проходили урочистості до Дня працівника сільського господарства. Було багато запрошених гостей. Наша група приймала активну участь у підготовці свята. Знайомство з новими людьми, які все своє життя віддали аграрній сфері, було цікавим та плідним. Тому ми з гордістю можемо заявити, що вибір нашої професії не є випадковим.

Салагуб Дмитро, студент 22 групи

: