Search

Нарешті чемпіони

Нарешті чемпіони

     В Заліщицькому агроколеджі протягом тижня проходила Відкрита першість з футзалу. Заявки подали дев'ять команд, це дві команди з смт. Кострижівка (Чернівецька обл.), дві команди коледжу, дві Заліщицької ДЮСШ, «Торнадо» м.Заліщики, «Прогрес» с.Добровляни і смт.Товсте. Минулорічний чемпіон добровлянський «Прогрес» знявся з змагань.

      Команди були поділені на дві підгрупи А і Б, з яких дві кращих команди виходили у півфінал.

     Групу А впевнено виграла команда «Торнадо» м. Заліщики, другими була команда з смт. Товстого. В групі Б точилась більш напружена боротьба, де перемогла команда ДЮСШ №2 м. Заліщики, другим став «Дністер» з смт. Кострижівка. Особливістю складу команд учасниць турніру було те, що майже у кожній команді грали студенти коледжу.

     В першому півфіналі заліщицький «Торнадо» переміг кострижівський «Дністер» з рахунком 7:1. ДЮСШ №2 м.Заліщики була сильніша за команду смт. Товсте 2:1.

       В боротьбі за третє місце «Дністер» смт. Кострижівка здолав команду смт. Товсте 5:2.

     У фіналі «Торнадо» переміг ДЮСШ 5:1. Цікаво, що команда «Торнадо» більше восьми років грає в одному складі в даному турнірі і нарешті стала чемпіоном.

     Нагородження переможців проводили директор коледжу Глова В.С. та голова федерації футболу Заліщицького району Лопушняк В.Ф. Команди були нагороджені пам'ятними призами та грошовими преміями. Також були визначені кращі гравці турніру: кращий воротар - Баб'як Ярослав, кращий захисник - Ковалишин Андрій (обоє з команди ДЮСШ №2), кращий нападник - Довганюк Павло («Торнадо»), кращий гравець турніру - Пилип'юк Андрій («Дністер» смт. Кострижівка).

Токарчук В.І., керівник фізичного виховання

: