Search

Новорічне свято в Тернополі

Новорічне свято в Тернополі

    У ці новорічно-різдвяні дні за сприяння обласної організації профспілки працівників освіти в м. Тернополі було організовано новорічне свято для дітей працівників освіти Тернопільської області.

    Користуючись даною нагодою та виходячи з умов колективного договору, первинна профспілкова організація працівників коледжу також долучилася до даного свята. Шістнадцять дітей працівників навчального закладу переглянули музичну виставу «Незвичайні пригоди відважних козаків», яка проходила у академічному обласному українському драматичному театрі ім.Т.Шевченка. Незабутнє враження справила і новорічна атмосфера Тернопільської площі з яскравою ялинкою, Різдвяним вертепом та льодовим майданчиком у центрі міста.

    Але найбільше позитивних емоцій, усмішок та хорошого настрою юні заліщани отримали від відвідин торговельно-розважального центру «Подоляни», у приміщенні якого знаходяться дитячий розважальний центр «Мадагаскар», льодовий центр « Ескімос» і багато інших розваг.

    Тому у Різдвяні дні хочу побажати всім батькам, щоб головною цінністю їхнього життя залишалися діти, і щоб саме на дітей вистачало часу і уваги!.

 

І.Я. Книш, голова профспілки працівників коледжу

: