Search

Зустріч з випускниками минулих років

Зустріч з випускниками минулих років

Місто юності ,місто зелене,

Я люблю в тобі працю і спів.

Ти колискою стало для мене

З незабутніх , ще юних років.

    У третю суботу травня у ВП НУБІП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулася традиційна зустріч з випускниками минулих років. У переповненій актовій залі коледжу під щирі оплески викладачів, кураторів та студентів приймали вітання випускники - 1969, 1974, 1979, 1984, 1989, 1994, 1999, 2004, 2009, 2014рр.

    Виступаючи з вітальним словом директор коледжу Глова В.С. зазначив, що у наших сьогоднішніх гостей за плечами багато прожитого і пережитого, пронесеного і перенесеного, побаченого і почутого. Але думками ви сьогодні повернулися у юність, безтурботну і відповідальну, в радісні студентські свята і буденний вир життя.

    З теплом та кураторською любов'ю до присутніх звернулася викладач коледжу Ситник Г.М. яка зазначила, що колишні куратори груп створювали позитивну атмосферу, комфорт та ауру доброзичливості. Адже саме до класних керівників студенти йшли зі своїми болями і радощами, черпали сили для підкорення нових висот, бо саме вчитель - викладач, заглядає у минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє.

    Також у цей день для наших випускників тепло і затишок створили учасники народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари», гурт «Браво» та магістр естрадного виконавства, провідний науковий співробітник відділення аграрної політики і продовольства національної Академії аграрних наук України, кандидат економічних наук, випускник коледжу - Я.Рибак.

    І, звичайно теплі й щирі слова подяки від наших випускників. Зокрема, Батрина В.П. та Мартинюка І.З. (1989 року випуску), Лисак У.В. (випускниці 1999 року) та Золотого М. (2009 року випуску).

    Від імені дирекції коледжу бажаємо нашим випускникам міцного здоров′я, щасливої долі та не забувати свою «alma mater».

І.Я. Книш, заступник директора з виховної роботи

: