Search

Сплав по Дністрі – приклад цікавого, корисного, веселого…

Сплав по Дністрі – приклад цікавого, корисного, веселого…

    Сплав по річці Дністер є однією з найцікавіших наших подорожей і, щодо привабливості, не поступається навіть таким відомим регіонам, як Карпати чи Крим.

    Унікальності цим маршрутам надають мальовничі ландшафти та їх неповторність. Круті скелясті або заліснені береги висотою до 200 м, унікальні травертинові скелі і геологічні відслонення, печери і гроти зі слідами перебування людини, водоспади, мальовничі острови, пам'ятки природи, історії, архітектури, етнографії - все це ми бачимо, відвідуємо і, головне - активно відпочиваємо.

    Саме з цією метою та за сприяння первинної профспілкової організації працівників ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» була організована ця екскурсія.

    Сплав на двох катамаранах проходив по мальовничій ділянці річки Заліщики - Синьків.

    Під час подорожі працівники навчального закладу мали можливість побачити заліснені схили урочища Обіжева – ботанічного заказника, на території якого проростають численні рослини занесені у Червону книгу України; Успенський Кулівецький монастир; дуби Тараса Бульби в усті ріки Серет; оглянути відслонення Василівської стінки та паромну переправу.

    А ще, можливість розім'яти м'язи, засмагнути, покупатися і зробити чудові фото. Зелені і високі дністровські береги, легенький шум води, приємна компанія, чудово допомагають відволіктися від щоденних турбот, набратися сили та відчути радість життя , а отже - повну релаксацію.

Книш І.Я., заступник директора з виховної роботи

: