Search

Що ж, відлітайте ключем журавлиним, випускники 2019 року!

Що ж, відлітайте ключем журавлиним,

випускники 2019 року!

    25 червня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам 2019 року.

     На початку святкових урочин парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці Іван Сендзюк провів молебень біля фігури Матері Божої, яка розташована на території нашого навчального закладу.

    Урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів проходили у районному будинку народної творчості.

    Зі словами привітань до випускників звернувся директор коледжу Глова В.С.: «Ось і настав цей незвичайний день у нашій  коледжівській родині. День святковий, радісний, веселий і водночас сумний. День розставання з навчальним закладом, друзями та наставниками, коли зустрічаються світлі надії, радість зустрічі з майбутнім. Адже приходить час, коли єдина стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, відкриваються тисячі доріг, де кожен  обере свій особистий життєвий шлях. Ви отримали  дипломи фахівців. Для студентів-випускників – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. Протягом всього періоду здобуття фаху було багато різного, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників. Кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову країни».

    У цей святковий день лунали привітання від батьків, викладачів, колег по навчанню. До випускників із словами привітань від кураторів груп звернулася Л.М.Лукавецька. Також, привітати із цією визначною подією випускників завітали почесні гості – Барна О.С., народний депутат України, Пустовалов С.Ж., завідувач кафедри музеєзнавства і експертизи історико-культурних цінностей, Шипітка Б.І., голова Заліщицької РДА, Гандзюк В.В., заступник міського голови м.Заліщик, Тракало О.Й., завідувач районною бібліотечною системою, Л. Пилипюк, менеджер із персоналу DF «Agro».

    Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., привітавши випускників, зачитав відповідний наказ «Про завершення навчання». Цьогоріч більше 100 хлопців та дівчат, денної форми навчання, отримали диплом молодшого спеціаліста за спеціальностями  «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Прикладна екологія», «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», «Виробництво і переробка продукції рослинництва», «Організація і технологія ведення фермерського господарства». Також дипломи отримали й випускники заочної форми навчання спеціальності «Агрономія» та «Облік і оподаткування».

    Від винуватців свята всі присутні почули зворушливі теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності дирекції, викладачам, кураторам. Адже саме ці люди створювали комфортні умови для високопродуктивного навчання та надавали можливість отримати освіту, підтримували та допомагали.

    Уже традиційно, адміністрація коледжу відзначила подяками  кращих випускників за активну навчальну, громадську, культурну та спортивну діяльність. Також подяками Заліщицької районної державної адміністрації та Заліщицької районної ради відзначено кращих випускників-спортсменів, які проявили себе у різних видах районних та обласних змагань.

    На згадку про навчання в коледжі кращими студентами випускниками закладено символічний камінь та посаджено калину.

    Свято закінчилося. Попереду бурхливе життя. Проте святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

     Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!

Галайдіда О.В., Левицька І.В.

Фото: Війтик Ю.П.

 

: