Search

Гордимося своїми випускниками

Географія випускників нашого коледжу досить широка. Багато їх трудиться не тільки на Тернопільщині, але й на Буковині, в Івано-Франківській, Хмельницькій, Львівській областях, м. Києві. Та все ж найбільше їх в рідному Заліщицькому районі. Серед них немало вихідців з села Буряківка, які свою професійну діяльність пов'язали з сільським господарством, обравши навчання в Заліщицькому сільськогосподарському технікумі, згодом коледжі.

Більше 40років тому, здобувши фах агрономів, залишились працювати в Заліщицькому радгоспі-технікумі подружжя Ярослава та Галини Романовичів. Багато випускників-вихідців з Буряківки повернулися до рідного села. Фах економіста в 1990 році здобула Любов Ожга (Бабала), яка зараз працює бухгалтером в ПОП «Золота нива». Обліковцем працює випускниця 1994 р. Ніна Шамшура (Атаманчук), а Михайло Курчак (випуск 2001 р.) – комбайнер цього господарства. Людмила Мешко (Конет), освоївши спеціальність «Комерційна діяльність» в 1999 р., працює бухгалтером. ЇЇ чоловік –Володимир Конет (агроном 1991 р. випуску) нині помічник керівника господарства.

Директор ПОП «Золота нива» Микола Михайлович Долотко – випускник заочного відділення Заліщицького технікуму 1988 року. В цьому році виповнюється 50 років від того часу, як він розпочав свій трудовий шлях в сільському господарстві. Успішна робота «Золотої ниви» - заслуга керівника, підтримуваного односельчанами, серед яких чимало випускники нашого навчального закладу. Сьогодні їх традиції успішного навчання продовжують нові студенти коледжу.

 

Юрій Війтик, викладач коледжу

: