Search

День знань у коледжі

День знань у коледжі

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія. Але для студентів-першокурсників цей день осені постає в пам'яті відлунням першого дзвоника і початком сходження до вершин Країни Знань.

В урочистій атмосфері відбулося святкування Дня Знань у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», який гостинно відчинив двері храму науки.

Свято розпочалося вокально-хореографічною композицією «Українська родина», яку виконали танцювальна група ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» та солістка Ангеліна Яремієк.

Прозвучав гімн України. Студенти гордо пронесли державний прапор та хоругву навчального закладу.

Отець Володимир, сотрудник церкви Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики, поблагословив присутніх, а також окропив усіх свяченою водою.

За традицією студенти поклали квіти до каплички Божої Матері, меморіалу Борцям за волю України та пам'ятного знака Героям Небесної Сотні. Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв.

З вітальними словами та побажаннями натхнення у досягненні нових висот виступив директор коледжу Глова В.С., який підкреслив, що здібності, наполегливість студентів стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, адже цьому сприятимуть високі стандарти української освіти. Найщиріші слова подяки — викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

Гості свята Краснюк Р.П., заступник голови Заліщицької районної державної адміністрації, педагог-ветеран Матійчик В.В. у своїх виступах побажали студентам успіхів у навчанні та підкоренні вершин у науці, культурі, спорті.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. оголосив наказ про зарахування студентами Заліщицького аграрного коледжу ім.Є.Храпливого та вручив залікові книжки кураторам новонабраних груп.

Хвилюючим моментом була «Посвята першокурсників у студенти», вручення символічного студентського квитка, Книги знань та ключа до її осягнення, виголошення «Присяги першокурсника», традиційно прозвучав гімн коледжу.

Зі щирими словами та усією теплотою серця цього дня звернулися до студентів-першокурсників куратор Марусик М.Я. та батьки Гедзик Н.З. і Головецький М.І.: «Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.»

Святкування супроводжувалося неперевершеним виконанням пісенних творів студентами коледжу та гурту «Браво».

Ведучі Тетяна Фрасуняк та Владислав Любінецький побажали всім – і викладачам і студентам – творчої наснаги, наполегливості, самовдосконалення, великого терпіння та успіхів у навчанні.

То ж йди вперед, мій друже-коледжисте,

Роби сміливо перший крок в життя.

І пам'ятай, ти не один на світі,

Ми всі – твоя надійная сім'я!


З початком нового навчального року!


  Ірина Сагайдак, викладач, філологічних дисциплін

: