Search

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

    Щороку у першу неділю жовтня освітяни всієї країни відзначають професійне свято – День працівників освіти. Це свято є одним з найулюбленіших свят педагогів та їх вихованців. Адже саме в цей день учитель відчуває, що його праця життєво необхідна, а його енергія, творчий ентузіазм, відданість улюбленій справі є запорукою успіху у справі виховання підростаючого покоління.

    -  Учитель, викладач… Які звичні та місткі ці слова… Але скільки мудрості, турботи в них, скільки доброти і ласки, чуйності і любові, переживання за долю кожного учня, студента. Саме тому, в читальній залі коледжу відбулися святкові урочистості з нагоди професійного свята Дня працівників  освіти.

    З вітальним словом до колективу звернувся директор коледжу Глова Володимир Степанович, який привітав присутніх зі святом, подякував усім за плідну  працю та високий професіоналізм, побажав здоров҆ я, миру, наснаги в роботі, успіхів і творчих перемог.

    Зі словами привітання до педагогічного колективу також звернулися заступник директора з навчальної роботи Сопилюк Михайло Васильович та заступник директора з виховної роботи Книш Ігор Ярославович, які відзначили високу компетентність та професіоналізм викладачів коледжу, їх педагогічну майстерність, прагнення та вміння знайти особливий підхід до кожного студента.

    З нагоди Дня працівників освіти викладачів коледжу відзначено подяками дирекції коледжу та подяками Тернопільської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України.

    Яке свято без пісень та привітань? Чудові ліричні пісні й святкові привітання подарували найкращим і найулюбленішим викладачам студенти коледжу, гурт «Браво» та студентське самоврядування коледжу.

    Учитель – це не просто професія, це велика відповідальність, велике серце, велика душа. Кожен педагог часточку свого великого серця і великої душі віддає своїм вихованцям. Тож ще раз зі святом Вас, дорогі викладачі!  Здоров҆я Вам, наснаги, енергії та позитиву! Хай здійсняться усі ваші найзаповітніші мрії!

Левицька І.В.

: