Search

В коледжі – День відкритих дверей

В коледжі – День відкритих дверей

На виконання рішень педагогічної ради від 17.10.2019 р. 19 жовтня у коледжі проведено День відкритих дверей, метою якого було ознайомлення потенційних абітурієнтів з навчальним закладом, спеціальностями, по яких готують майбутніх фахівців, умовами вступу, матеріальною базою коледжу. Знайомство старшокласників шкіл із навчальним закладом розпочалось з огляду тематичних виставок базових навчальних кабінетів та лабораторій. Викладачі та студенти біля експозицій розповідали цікавинки майбутніх професій.

Вітали школярів директор коледжу В.С.Глова та заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк.

Пісенне привітання прозвучало у виконанні третьокурсника Юрія Костенюка.

В читальному залі, куди запросили учнів та їхніх батьків, з розповіддю про діяльність коледжу звернувся директор В.С.Глова.

З характеристиками спеціальностей та змістом освітніх програм, розповідями про своє навчання та проведення дозвілля виступили студенти коледжу: Тетяна Фрасуняк -спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», Ольга Паньків - «Облік і оподаткування», Ігор Ткач –«Комп'ютерна інженерія», Назар Кравчук –«Агрономія», Валентина Боднарук –«Екологія», Анастасія Крупа –«Підприємництво, торгівлю та біржова діяльність», Сніжана Заянчковська – «Економіка».

М.В.Сопилюк розповів про порядок та умови вступу до навчального закладу. Учасникам Дня відкритих дверей були вручені «Сертифікати».

Учасники вокального ансамблю «Браво» виступили з пісенним привітанням.

Заступник директора з гуманітарної освіти та виховання І.Я. Книш провів для школярів ознайомчу екскурсію по коледжу. Вони оглянули навчальні аудиторії, побували в музеї, їдальні, актовому та спортивному залі. В спортивному залі коледжу в цей день було організовано турнір з міні-футболу, в якому взяли участь дві команди студентів коледжу, команда учнів гімназії та команда школярів із Кострижівки Заставнівського району Чернівецької області.

Проведення Дня відкритих дверей – важлива складова частина профорієнтаційної роботи, яка проводиться в коледжі. Знайомство з навчальним закладом допоможе школярам краще зорієнтуватися у виборі майбутньої професії.

Юрій Війтик

: