Search

Огляд-конкурс «Таланти твої, першокурснику!»

Огляд-конкурс «Таланти твої, першокурснику!»

Важливим аспектом реалізації мети і завдань навчально-виховної роботи у коледжі є процес та результат адаптації студентів новонабраних груп. Одним із елементів успішного проходження процесу адаптації є розвиток здібностей, створення умов для духовного та гармонійного розвитку особистості. Під таким гаслом проходив цьогорічний огляд-конкурс « Таланти твої, першокурснику».

Свої таланти з вокалу, хореографії, гумору та художнього читання представили студенти таких спеціальностей: 201 «Агрономія», 123 «Комп'ютерна інженерія», 071 «Облік і оподаткування»,072 «Фінанси, банківська права та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та спеціальність 051 «Економіка».

Не дивлячись на те, що більшість учасників були вперше на великій сцені, вони змогли вправно своєю майстерністю підкорити глядачів, набути новий досвід та позитивні враження від власних результатів.

Члени журі конкурсу, а саме : голова студентського парламенту Тетяна Перит, голова старостату Анастасія Сидорчук, голова первинної профспілкової організації студентів Галина Петрів, художній керівник народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Хлібодари» Світлана Тарасевич та голова журі конкурсу, заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Ігор Книш відзначили високу підготовку, якість виконання, та різноманітність жанрів представлених номерів.

Зокрема, було відзначено кращі з них: вокал ( Антоніна Кушко - 11 група, Марʹяна Червоногріцька – 15 група, Назар Гедзик -12 група, дует Анастасія Василишин та Марія Дорожинська – 15 група, тріо Марія Богдан,Тетяна Шевчик, Андріана Абрамець- 14 група, оригінальний жанр (хлопці 12 групи), художнє читання ( Димушко Ангеліна- 14 група, Остяк Арсен – 11група), гумор ( Монастирський Назарій та Паскевич Володимир- 12група, Тетяна Шевчук та Іванна Головецька – 14 група, хореографія ( Ірина Довганик та Роман Сороцький – 14 група, Антоніна Кушко та Михайло Яцків – 11 група).

Вітаючи студентів з вдалим виступом , директор коледжу Володимир Глова побажав конкурсантам творчих успіхів, розвитку талантів, формування громадян з високим рівнем національної свідомості та всебічного розвитку особистості , що є найвищою цінністю суспільства.

Заступник директора з гуманітарної освіти та виховання Ігор Книш

: