Search

Хресна дорога – свідоцтво любові Ісуса Христа до нас!

Хресна дорога – свідоцтво любові Ісуса Христа до нас!

Цьогорічний час посту для нас став особливим, в умовах карантину та боротьби людства з коронавірусною інфекцією COVID-19.

Змінено і освітньо - виховний процес, проводиться онлайн- навчання студентів. Незважаючи на ці обставини, виникла ідея засобами художнього читання, піснеспівами, з використанням мультимедійних зображень, дистанційно провести Хресну дорогу за участю студентів коледжу.

З ініціативи керівника народного аматорського ансамблю пісні і танцю « Хлібодари» Світлани Тарасевич та кураторів груп Марії Марусик , Ольги Кивериги учасники дійства переносять присутніх в трагічні події двотисячолітньої давності, коли вершилась жертовність в ім'я майбутнього людства. Це особлива нагода, коли ми можемо разом роздумувати над Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною Дорогою, з Ним померти і воскреснути до нового життя. Це нагода попросити прощення, бо Він постраждав за всіх нас, а нині кожного з нас кличе до добра й любові.

Творці онлайн презентації в умовах карантину продемонстрували форми дистанційної виховної роботи, вміле і сучасне подання творчого доробку.. Це чудовий приклад для всіх учасників освітньо-виховного процесу.

І.Я. Книш, заступник директора з виховної роботи

: