Search

Щирі співчуття

Щирі співчуття

Відійшла у вічність представниця трудової династії Тіщенків – Лариса Антонівна Тіщенко (Коцюба).

Більше 30 років з її піввікової трудової діяльності були пов'язані з Заліщицьким сільськогосподарським технікумом (радгоспом-технікумом), куди в 1956 році вона була переведена разом з викладачами і студентами Михайловецького технікуму Вінницької області. Працювали в Заліщицькому технікумі викладачами її сестра Людмила Антонівна, чоловік Семен Калістратович, трудову династію продовжила дочка Ірина Семенівна (нині викладач коледжу), працював тут і син Олександр, навчався внук Віталій.

Лариса Антонівна викладала меліорацію, селекцію та насінництво, працювала завідуючою заочним відділенням, заступником директора з навчально-виховної роботи, органічно поєднувала вимогливість з толерантністю та доброзичливістю, була наставником та прикладом для молодих викладачів, авторитетним викладачем для студентів. Перебуваючи на заслуженому відпочинку, жваво цікавилась життям навчального закладу. Пам'ять про цю світлу людину назавжди збережеться в серцях колег по роботі та випускників технікуму, які отримали путівку в життя завдяки Ларисі Антонівні.

Колектив ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого глибоко сумує та висловлює щире співчуття родині Лариси Антонівни та розділяє біль непоправної втрати разом з ними. Царство небесне та вічна пам'ять Ларисі Антонівні Тіщенко…

Колектив коледжу

: