Search

«Таланти твої, першокурснику!»

«Таланти твої, першокурснику!»

Важливим аспектом реалізації мети і завдань навчально-виховної роботи у коледжі є процес та результат адаптації студентів новонабраних груп. Одним із елементів успішного проходження процесу адаптації є розвиток здібностей, створення умов для духовного та гармонійного розвитку особистості.

Особливістю цьогорічного огляду - конкурсу « Твої таланти, першокурснику» стало запровадження карантинних умов та дистанційного навчання.

Але навіть у цих складних обставинах студентам новонабраних груп вдалося продемонструвати високу підготовку, якість виконання та різноманітність жанрів представлених номерів.

Свої таланти представили студенти таких спеціальностей: 201 «Агрономія», 101 « Екологія» , 123 «Комп'ютерна інженерія», 071 «Облік і оподаткування», 072 «Фінанси, банківська права та страхування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та спеціальність 051 «Економіка».

Дирекція коледжу висловлює подяку кураторам перших курсів Тракало О.Л. Перит В.В., Юрійчук О.В. Галайдіді О.В. та студентам - конкурсантам за організацію відеоматеріалу.


І.Я. Книш, заступник директора з виховної роботи коледжу

: