Search

Святий Миколай, до кожного з нас завітай!

Святий Миколай, до кожного з нас завітай!

Серед багатьох найрізноманітніших заходів, що входять до освітньо-виховного процесу в коледжі, значне місце займає робота, яку проводять вихователі та студентська рада гуртожитку.

Вже традиційними стали тематичні вечори, години спілкування, цікаві зустрічі, дні іменинників, конкурси, спортивні змагання.

До свята Миколая-Чудотворця завжди особливі приготування – в програмі театралізоване дійство, яскраві художні номери, солодкі подарунки та атмосфера очікування справжнього дива, пробудження віри в добро, справедливість.

Свято Миколая - це одне з найбажаніших свят для дітей і дорослих. Цей день є чарівним часом дарувати подарунки і загадувати бажання.

Згідно легенди, Святий Миколай мешкає в Раю. Але, раз на рік, він спускається на землю, щоб відвідати діток та зробити їм подарунки за чемність, гарну поведінку та старанне навчання. Образ Святого Миколая – втілення людяності, доброти та високих моральних цінностей. А свято на його честь- це день взаємодопомоги та турботи, коли варто допомагати тим, хто цього потребує.

Уже стало доброю традицією для ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» вітати дітей з підшефних навчальних закладів з цим чудовим святом.

І навіть сьогодні, у час карантинних обмежень, студентський колектив (студентський парламент, студентська рада гуртожитку та вихователі ) підготували онлайн-вітання для школярів сіл Печорна та Зелений Гай (Заліщицького району).

Але найбільше малеча раділа приходу Святого Миколая, в якого вони щиро вірять, який роздав їм солодкі подарунки та ласощі від студентської профспілкової організації. І не тільки подарунку раділи діти, а й тому, що змогли побачити Святого Миколая, розповісти йому віршик, заспівати разом з ним пісеньку. Всі, хто був причетний до цього дійства, створили атмосферу добра, усмішок, милосердя і радості.



Матеріал підготували вихователі коледжу:
Галина Посконюк, Ігор Боднар, Світлана Боднар

: