Search

Перший етап фотоконкурсу: « Україна - це ми!»

Увага: конкурс!

Перший етап фотоконкурсу: « Україна - це ми!»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2020 р. за № 1452 « Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно - масових заходів з дітьми та учнівською, студентською молоддю на 2021рік» з метою реалізації Концепції національно - патріотичного виховання студентської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в студентів активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» проводить перший етап фотоконкурсу до Дня Соборності України «Україна - це ми !».

Учасниками фотоконкурсу можуть бути учні шкіл (випускники 9-х та 11-х класів), студенти коледжу та учні ПТУ. Кращі роботи переможців першого етапу будуть представлені для участі в обласному етапі, розміщені на сайті коледжу і в навчальному закладі.

Роботи просимо надіслати на електронну адресу коледжу - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 20.01.2021року.

Учасники обов'язково мають вказати:

  • Назву роботи;
  • ПІБ студента, учня;
  • Назву навчального закладу чи студентської групи;
  • Привітання до Дня Соборності України іншим учасникам.

Автори кращих та найоригінальніших робіт будуть відзначені грамотами навчального закладу, грошовими преміями студентської профспілкової організації та цінними подарунками.

Організаційний комітет

 

 

: