Search

В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

На виконання Указу Президента України від 14 лютого 2022 року та з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання. Даний захід присвячений консолідації суспільства навколо ідеї збереження територіальної цілісності, соборності та захисту незалежності України.

В цей день колектив коледжу зібрався, щоб висловити цілковиту підтримку ідеям Єдності та Незалежності України, збереження її територіальної цілісності.

Вступним словом захід відкрив Ігор Книш, заступник директора з виховної роботи.

Право підняти Державний Прапор України було надано кращим студентам коледжу Денису Андрусику, Лізі Гембатюк та Вікторії Яцечко. Було виконано Державний Гімн України.

Борис Павлюк, директор коледжу, у своєму виступі відзначив про нелегкий шлях досягнення Незалежності України, яка освячена кров'ю наших дідів і прадідів, наших батьків, кров'ю наших братів і сестер, які сьогодні гинуть на Сході України. В час, коли ворог брязкає зброєю на нашому східному кордоні , нам дуже важливо показати нашу єдність, показати нашому ворогові, показати всьому світу, що ми є єдина, сильна держава, ми є нація, яку потрібно поважати, і з якою потрібно рахуватися, Ми ще раз підкреслюємо, що ми є волелюбна держава, і ми будем боротися за наш суверенітет!

Протягом цих днів будуть проведені ряд інших заходів. Для студентів коледжу – години медіа грамотності з питань протидії гібридним загрозам та інформаційно – пропагандистським впливам, зустрічі із захисниками України, проводитимуться тематичні патріотичні флеш-моби, буде організована підтримка громадським організаціям та волонтерам, робота яких буде спрямована на посилення єдності держави.

В єдності – наша сила!

: