Search

Хресна дорога

У житті кожної людини настають моменти, коли вона замислюється над своїм буттям, аналізуючи власні вчинки, роздумуючи над усвідомленням самого себе, своєї участі в цьому незбагненному світі.

Прикладом таких особливих роздумів є участь у Хресній дорозі колективу ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України», який завжди відзначався високою духовністю і добрими традиціями. Це особлива нагода попросити у Господа прощення, присвятити свій час оздоровленню і очищенню власної душі.

Духовно глибока молитва Хресної дороги об'єднала парафіян та гостей церкви Покрови Пресвятої Богородиці, а через тиждень церкви Пресвятого Серця Христового у бажанні розділити страждання Ісуса, відкрити Йому свої зболені серця. Роздумуючи над Страстями Господніми, які озвучували викладачі коледжу – І.Книш, Г.Ситник, С.Руснак, І.Башта, Н. Хомів, Г.Петрів, О.Завінська, Л.Лукавецька, О.Тракало, Г.Фреяк, О.Киверига, В.Перит, О.Бойчук, присутні йшли поруч з Ісусом, щоб бути ближче до Нього, відчувати Його захист і любов. Хресна дорога супроводжувалась духовним співом у виконанні жіночого квартету у складі С.Тарасевич, Н.Ємчук, Л.Сопівник, Л.Атаманчук (керівник С.Тарасевич).

Зі зворушливими промовами та словами вдячності отець Володимир Дрозда з церкви Покрови Пресвятої Богородиці та парох церкви Пресвятого Серця Христового отець Роман Бронецький звернулись до викладацького колективу Заліщицького фахового коледжу в особі директора коледжу Б.Павлюка, заступників директора коледжу М.Сопилюка та І.Книша, зазначивши високу духовність танаціональну свідомість навчального закладу.

Сьогодні вся Україна приходить на Голгофську гору, схиляючись перед зболеним Ісусом. На цій Хресній дорозі просимо Господа допомогти Україні, щоб ми могли знести всі випробування, що чекають на нас. Просимо, щоб у серце кожного прийшов мир.

Духовний захід підготували : Н.Ємчук, завідувачка бібліотеки коледжу; Н.Гнатяк, працівник бібліотеки; О.Мартинчук, звукорежисер; О.Озімінський, відеооператор.

Працівники бібліотеки

: