Search

Зустріч випускників 2015

Ви скільки звідали, переболіли,
Та коледж вам ніколи не забуть,
Бо в нім найкращі весни відшуміли,
Бо звідси ви пішли у довгий путь…

Зустріч на якій випускники повертаються у ті незабутні роки юності, які залишаються в пам’яті, як перше кохання, перші світанки, перші успіхи і невдачі. Адже саме під час навчання проводить свої найкращі роки життя людина. Роки летять, але наш храм науки не старіє і пам’ятає всіх своїх студентів. Саме тому, щороку ВП НУБіП України "Заліщицький аграрний коледж ім. Є.Храпливого" гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників у рідні стіни на день-зустрічі. І цей рік не є виключенням у суботу 16 травня 2015 року відбулась зустріч випускників 1970 – 2010 років.

У актовій залі коледжу відбулась урочиста частина зустрічі

випускників. Урочистості розпочались з вшанування пам’яті викладачів та випускників, яких немає в живих хвилиною мовчання… Які залишаться живими, енергійними, веселими, добрими в памяті у кожного.

Зі словами привітань до випускників звернулися : директор коледжу Глова В.С., заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., заступник директора з виховної роботи Книш І.Я., куратори колишніх випускних груп. У свою чергу, випускники, не приховуючи хвилювання, щедро ділилися спогадами про студентські роки. Зі словами любові, у своїх промовах і зверненнях дякували педагогам за ту працю, яку вони покладають кожного дня, за важкий їхній труд, за порозуміння і підтримку.

Позитивні емоції для усіх випускників забезпечили студенти,

які зараз навчаються в коледжі з керівниками художніх гуртків підготувавши концерт.

У швидкоплинності часу зворушливою золотою симфонією звучала для всіх студентів мелодія дзвоника. Як відгомін далекої юності, в яке не можна повернутися, він знову прозвучав для вихованців коледжу.

Спогади випускників ще зовсім свіжі, як і свіжими є спогади викладачів про цих випускників. Скільки б не пройшло років, а студенти для своїх викладачів назавжди залишаються юними, допитливими, довірливими, сповненими мрій і сподівань дітьми.

Ми хочемо від щирого серця, від усієї душі побажати випускникам доброго здоров’я, щастя, успіхів, веселих зустрічей з колишніми одногрупниками. Пам’ятайте! Ви завжди бажані гості в нашім коледжі.


Секретар педкабінету
І.В.Костур

: