Search

Патріотичне виховання в коледжі

Патріотичне виховання в коледжі

Розбудова суверенної демократичної правової держави потребує вживання заходів для виховання та розвитку в студентів громадянської зрілості, патріотизму, поваги до історичної спадщини українського народу, впровадження у свідомість студентів загальнолюдських моральних цінностей, виховання оптимізму та впевненості у своєму майбутньому, формування здорового способу життя.

З вирішенням завдань всебічного розвитку студентів пов'язане військово-патріотичне виховання, як організаційний цілеспрямований процес, що поєднує в собі ідейне та морально-естетичне виховання молоді, її фізичну та військову підготовку майбутнього воїна, який має володіти певними теоретичними та практичними військовими знаннями, вміннями та навичками.

З цією метою в коледжі відбулася зустріч студентів з представниками Тернопільської обласної молодіжної громадської організації «Сокіл» Семенцем Іллею та Яремчуком Антоном, які провели лекцію з питань патріотичного і фізичного виховання, та провели професійний вишкіл студентів коледжу в спортивному залі з використанням амуніції, бойової зброї. Провели підготовку з стройової, тактичної та вогневої підготовки. У цьому заході взяло участь 70 студентів коледжу.

Фрасуняк В.І., викладач коледжу

: