Search

ЦК Комп'ютерно-інженерних дисциплін

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Циклова комісія комп'ютерно-інженерних дисциплін


Спеціальність 123 " Комп'ютерна інженерія " відкрита у нашому коледжі з 2010 року. До складу циклової комісії входять викладачі: Гірчак Ю.Л., Зубик І.М., Міщук Т.В., Озімінський О.Я., Пронь М.Б., Сидорчук Н. Я., Червоняк А. М. Очолює циклову комісію викладач вищої категорії Зубик Іван Михайлович.

Основним завданням ЦК «Комп'ютерно-інженерних дисциплін» є якісна підготовка фахових молодших бакалаврів за спеціальністю 123 «Комп'ютерна інженерія». 

Метою діяльності викладачів циклової комісії є розвинути творчу особистість, виявити і розкрити індивідуальні здібності і потенціал майбутнього кваліфікованого спеціаліста,  виховати людяність, терпимість, любов до людей, громадянську зрілість і соціальну активність. В сучасних умовах розвитку продуктивних сил та суспільного прогресу основною метою циклової комісії є забезпечення не тільки високої теоретичної підготовки й практичних умінь та навичок, а також виховання високоморальної, всебічно розвинутої особистості, накопичення нововведень, які з'являються на ринку освітніх послуг, вивчення їх, порівняння і пропагування студентам, педагогам найбільш актуальних та прогресивних інноваційних технологій. Тому викладачі циклової комісії постійно працюють над розвитком професійної компетентності, впровадженням нових сучасних форм і методів навчання.

Згідно навчального плану здійснюється підготовка спеціалістів, які отримують базові знання фундаментальних наук, основи комп'ютерної та мікропроцесорної техніки, принципи проектування і конструювання комп'ютерних систем і мереж, формують та розвивають уміння, навички роботи з сучасними інформаційними середовищами.

Викладачі комісії дбають про високий рівень професійної майстерності, впроваджують сучасні технології навчання та виховання студентів. Важливим завданням є виховання інформаційної культури як складової загальної культури студентів, розвиток їх алгоритмічного мислення, ознайомлення з можливостями і застосуванням комп'ютерів та різних технічних засобів.

Отож, шановні абітурієнти, запрошуємо на навчання в Заліщицький коледж на спеціальність 123 «Комп'ютерна інженерія», адже технічна освіта – запорука майбутнього.


 

Голова циклової комісії: Зубик І. М.

: