Search

НУБіП України

Адреса: Україна, 03041, Київ-041, вул. Героїв Оборони, 15.

Офіційний сайт: https://nubip.edu.ua/

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Форма зворотного зв'язку


Як до нас дістатись:
від центрального залізничного вокзалу — на метро, від станції "Вокзальна" до станції "Либідська" (пересадка на станції "Хрещатик"). Далі їхати маршрутами тролейбусів № 2, 4, 11, 12 — до зупинки "Готель "Голосіївський".

Також можна скористатися маршрутним таксі № 212 — зупинка "Корпус № 3".

Мапа університету зі супутника


Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. У 3-х навчально-наукових інститутах та 13-ти факультетах базового закладу університету (м. Київ) і в 11-ти відокремлених структурних  підрозділах НУБіП України – регіональних вищих навчальних закладах та закладах фахової перед вищої освіти  навчається майже 25 тис. студентів та близько 450  аспірантів, докторантів і пошукувачів.


З серпня 1997 року Заліщицький радгосп-технікум ввійшов у структуру Національного аграрного університету і за десятиріччя пройшов шлях інтеграції в його навчальний процес, ставши ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» , а з травня 2020року  навчальний  заклад став  Відокремленим структурним підрозділом «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів  і природокористування України».

Освітня діяльність в університеті має суспільний характер, захищена від втручання політичних партій та громадських і релігійних організацій.

Концепція освітньої діяльності НУБіП України визначається його статусом Національного вищого навчального закладу, голо­вною метою якого є подальше інтегрування у світову освітню систему.

Навчальний процес в університеті базується на системному підході та міжпредметному принципі навчання з метою виховання в студентів широти поглядів, нестандартності мислення, здатності вирішувати управлінські, виробничі та соціально-економічні проблеми в їх взаємозв’язку.


Основні завдання освітньої діяльності НУБіП України:

  • створення умов для розвитку інтелекту, здібностей та нахилів особистості, відтворення інтелектуального потенціалу суспільства;
  • формування професійних знань, умінь та навичок студентів на рівні не нижче вимог державних стандартів освіти;
  • виховання в кращих традиціях національної та світової культури соціальне зрілої, фізично здорової людини, підготовленої до життя і діяльності за умов ринкової економіки;
  • залучення студентів до наукових досліджень у галузях агропромислового комплексу, вирішення соціально-економічних проблем розвитку села, впровадження наукових розробок у виробництво;
  • підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників, фахівців агропромислового комплексу;
  • підготовка та видання підручників, навчальних посібників, іншої науково-методичної літератури;
  • розповсюдження науково-технічних знань і передового досвіду серед працівників аграрного сектору економіки, підвищення їх загальноосвітнього та професійного рівня.

Ткачук Вадим Анатолійович

Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України, доктор економічних наук, професор, заслужений працівник освіти України.

Народився 24 вересня 1967 року в с. Великий Молодьків Звягельського району Житомирської області. У 1991 році закінчив економічний факультет Української сільськогосподарської академії (наразі НУБІП).

Трудову діяльність розпочав у 1990 році, як заступник голови профкому студентів УСА, а з 1993 року – голова профкому. У 1992 -1994 роках  – стажист-дослідник кафедри соціології праці та підприємництва. 1994 - 1997 роки – навчання в аспірантурі, 1997 - 2002 роки - працював на посаді  асистента  кафедри соціології праці та підприємництва. У 2002 - 2017 роках -  доцент кафедри економіки праці й соціального розвитку НУБІП. З 2017 року – професор кафедри економіки університету (за сумісництвом).

Автор понад ста наукових праць з питань соціально-економічного розвиток сіл та сільських територій, сталий розвиток, сільський розвиток на базі територіальних громад, державне регулювання аграрного комплексу та сільського розвитку.

У період 2000 - 2001 років працював заступником проректора НУБІП з навчально-виховної роботи з питань виховної роботи та студентських справ, 2001 - 2007 роках – помічником проректора з міжнародної діяльності, 2008 році - начальником науково-дослідної частини, 2008 - 2009 роках – начальником планово-фінансового відділу; 2009 - 2011 роках – проректором з навчально-науково-виробничих економічних питань, 2013 - 2015 роках – директором наукового центру з міжнародної діяльності, а з 2015 року - проректором з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку.

29 травня 2024 року обраний Ректором Національного університету біоресурсів і природокористування України.

: