Search

Співбесіда керівника НУБіП України з членами дирекції коледжу

Співбесіда керівника НУБіП України з

членами дирекції коледжу

    21 січня 2019 року відбулася співбесіда керівника НУБіП України в режимі он-лайн з членами дирекції ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого».

    В процесі роботи відеозвіту директор коледжу Глова В.С., представив присутніх членів адміністрації коледжу та проінформував про основні результати роботи колективу у 2018 році та завдання які ставить перед собою колектив викладачів на 2019 рік.

    В звіті директора коледжу було відмічено основні досягнення у навчально-виховній, адміністративно-господарській та виробничій діяльності. Звернуто увагу на основні завдання по покращенню якості підготовки фахівців, збільшення контингенту студентів, розвиток матеріально-технічної бази.

    Ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М. привітав колектив коледжу з успішним завершенням 2018 року та початком роботи у новому 2019 році, висловив вдячність колективу коледжу за проведену роботу та відзначив важливу роль такої діяльності у формуванні іміджу НУБіП України як провідного університету країни.

    У виступах проректорів університету Кваші С.М., Ібатулліна І.І. зверталась увага на розширення переліку спеціальностей, важливість успішного проходження ЗНО, діяльності викладачів по розвитку співпраці з виробництвом та якісну їх підготовку до проходження чергової атестації педагогічних працівників.

    Декан агробіологічного факультету Тонха О.Л. наголосила на важливості вступу в університет випускників коледжу, за ступеневою освітою, для продовження навчання за ОКР «Бакалавр», «Магістр» та перспективах навчання в аспірантурі університету.

    Ректор університету Ніколаєнко С.М. підкреслив важливість співпраці з представниками бізнесу, народними депутатами та представниками місцевої влади для розвитку бази практичного навчання, покращення фінансування з метою оновлення матеріально-технічної бази освітнього закладу та побажав колективу успішної праці.

Левицька І.В.

: