Search

Засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії

Засідання обласного методичного об'єднання

викладачів основ економічної теорії

     Відповідно до графіку засідань методичних об'єднань вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Тернопільської області 16 квітня 2019 року відбулося засідання обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії на базі ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі».

   Учасником цього заходу від ВП НУБіП України «Заліщицький аграний коледж ім.Є.Храпливого» був викладач «Політичної економії», завідувач лабораторії менеджменту, агробізнесу та кооперації О.І. Холодило.

    Роботу засідання розпочала вітальним словом директор коледжу кандидат педагогічних наук Л.І.Крукевич. Голова обласного методичного об'єднання викладачів основ економічної теорії І. А. Дудар ознайомив з програмою роботи та особливостями викладання дисциплін циклу.

    У рамках роботи методичного об'єднання відбулась презентація наукових робіт студентів навчального закладу із загальноекономічних питань проблем та перспективи ринку праці України під керівництвом викладача економічної теорії Л. М. Гвоздецької.

    На завершення заступник директора з навчально-виховної роботи С.Й.Грицишин презентувала в бібліотеці коледжу програму творчі візерунки талановитої молоді «Понад усе для мене рідний край».

    В ході засідання методичного об'єднання відбувся також обмін досвідом роботи викладачів та обговорено особливості викладання дисциплін «Економічна теорія» та «Політична економія» в сучасних умовах. Участь в таких заходах сприятиме удосконаленню навчальної роботи та якості підготовки фахівців нашого закладу.

 

Холодило О.І., 

викладач економічних дисциплін

: