Search

Савків Тарас та Перит Тетяна – учасники «Школи молодого лідера»

Савків Тарас та Перит Тетяна – учасники

«Школи молодого лідера»

     Національний  університет  біоресурсів і природокористування України та Науково-методичний центр «Агроосвіта» 18 квітня 2019 року організували та провели засідання «Школи молодого лідера». Учасниками цього заходу стали студенти нашого коледжу Савків Тарас та Перит Тетяна – активні члени студентського самоврядування.

    З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко Станіслав Миколайович, який привітав учасників – кращих представників студентського самоврядування університету та вишів з усієї України.

    Під час пленарного засідання виступили:

    Заступник генерального директора з питань співпраці з аграрними ВНЗ та науковими установами УКАБ Олена Ковтун, яка презентувала новітню магістерську програму «Агрокебети – освіта майбутнього».

    Анастасія Голос, голова Об'єднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів освіти України, говорила про розвиток лідерського потенціалу, як запоруку лідера.

    Голова студентської організації самоврядування Національного університету біоресурсів і природокористування України Максим Паламарчук презентував роботу студентського самоврядування університету.

    Продовженням пленарного засідання було тренінгове заняття «Визначення схильності до лідерства», спікером якого була Мартинчук Ірина, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології НУБіП України. 

    Крім того, були запрошені гості  правопросвітницького заходу «Я маю права». Бесіду «Взаємодія поліції та суспільства» провів представник Департаменту патрульної поліції, поліцейський Безпальчук Сергій.

    Олена Островська, фахівець із судового процесу, разом зі студентами з'ясували питання «Що таке правосуддя?».

    На завершення експерт Асоціації УМДПЛ Олександр Федорук представив кінолекторію на тему «Права людини за гратами», «Правова поведінка та культура молоді», презентував фільм «Дорога до в'язниці».

    Закінчився захід екскурсіями. Відвідали Ботанічний сад НУБіП України та Музей анатомії. Студенти були в захваті та ділилися тільки позитивними враженнями.

Левицька І.В.

: