Search

Покращення благоустрою території коледжу

Покращення благоустрою території коледжу

    Квіти в нашому житті - це частинка природи навколишнього світу, радість, привід посміхнутися і звичайно задуматися про прекрасне.

    Навчаючись на спеціальності «Агрономія», студенти коледжу опановують робітничу професію «Квітникар». В процесі навчання студенти отримують знання і практичні навички з вирощування квітково-декоративних і кімнатних квітів, проведенні фітодизайну у приміщеннях та компонуванні зрізаних квітів, створенні красивого інтер`єру присадибної території.Отримують знання про рослини, їх біологічні особливості, умови вирощування, особливості догляду та розмноження.

    Щороку з приходом тепла майбутні квітникарі розпочинають весняні роботи по вирощуванню квіткових рослин.

    На першому етапі виконання практичних робіт студенти висівають у парники загальні улюбленці – довгоквітучі літники: жоржини, чорнобривці, цинії, айстри, агератум, геліхризум, кермек та ін. Проводять пікірування висіяних у лютому квіткових культур: сальвії, бегонії, колеуса, цинерарії, левиний зіву, целозії та лобелії.

    Наступний етап - це догляд за висіяними квітами. І як результат, свої роботи студенти-практиканти висадили квіти на території коледжу, які стали справжньою окрасою нашого навчального закладу.

    Благоустрій території та робочих місць надихає  на максимальний позитив в навчальній успішності студентів та професійній діяльності викладачів.

Левицька І.В.

: